Cele mai frumoase imagini cu veverițe pe care un fotograf le-a făcut după ce le-a urmărit 6 ani

Un fotograf a muncit 6 ani pentru a fotografia veverițele. Dar a meritat: imaginile lui superbe au fost publicate în toată lumea.
Geert Weggen s-a specializat în "vânarea" veverițelor. Dar nu pentru a le face rău, dimpotrivă - pentru a le poza și a ne arăta aceste ființe drăgălașe și jucăușe.

Fotograful olandezo-suedez a petrecut șase ani urmărindu-le, învățând totul despre ele și pozându-le în tot felul de ipostaze adorabile, pe care le prezintă pe Instagram, Facebook și pe Flickr. Munca lui este recunoscută la nivel internațional, Weggen primind diverse premii pentru fotografiile sale superbe care au fost publicate de numeroase reviste, ziare, calendare și site-uri, fiind totodată apreciate la televiziune și radio.

Faptul că locuia într-o casă situată în apropierea pădurii l-a ajutat pe Geert să se împrietenească cu animalele.
Totul a început în urmă cu șase ani, când a văzut o vulpe stând în fața ușii de la intrarea în casă. Imediat, el s-a dus și i-a adus puțină carne. Vulpea a început să-l viziteze în fiecare zi, iar el a folosit ocazia pentru a o fotografia.

În a doua săptămână, "musafirul" deja se obișnuise cu el și a început să interacționeze cu diverse lucruri pe care le lăsase în balcon. Geert s-a împrietenit apoi și cu o pasăre care îl vizita zilnic, iar balconul a devenit studioul lui foto, plin cu semințe și fructe, camere, oglinzi și alte accesorii.
Omul a început să ascundă hrana pentru ca pasărea să o caute într-un mod din care să rezulte o poveste foto, iar imaginile pe care el le-a făcut atunci au fost publicate și premiate.

Apoi și-au făcut apariția veverițele roșcate și de atunci n-a mai trecut o zi fără ca ele să-i viziteze studioul foto. Din 2017, Geert Weggen organizează de două ori pe an ședințe foto acasă, la care pot asista cel mult trei persoane, care plătesc pentru a privi veverițele jucându-se, în timp ce el le fotografiază.


Bored Panda a publicat cele mai frumoase imagini cu veverițe pe care pasionatul fotograf le-a făcut în cei șase ani de joacă și muncă cu ele.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod