Mirror Lake, Indonezia

15 locuri de pe Pământ în care doar cei care iubesc aventura îndrăznesc să se ducă: Realitatea întrece imaginile superbe!

Numai temerarii dornici de experiențe ieșite din comun se aventurează în aceste locuri. Imaginile sunt superbe, dar nimic nu se compară cu senzațiile pe care le încerci acolo.

Nu toți ne putem mândri cu cele mai frumoase vacanțe, cu cele mai interersante destinații și cu cele tari poze din concediu. Pentru mulți, vacanța perfectă înseamnă să meargă într-un loc însorit și să repete în fiecare zi același circuit: hotel, masă, piscină, mare, eventual saună, apoi iar masă, somn.
Pentru alții, vacanța fără adrenalină e mai plictisitoare decât rutina de la birou. Aflați mereu în căutarea aventurii, a locurilor ieșite din comun, ei sunt dornici să-și pună curajul la încercare și să-și depășească limitele.

Bright Side a descoperit 15 locuri în care doar cei care iubesc aventura se simt în largul lor. Imaginile făcute acolo sunt fantastice, dar nu pot reda pe deplin frumusețea acestor colțuri de Rai.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod