Adio, Harry Potter! Daniel Radcliffe, transformare fizică radicală - FOTO

Daniel Radcliffe e foarte departe de aspectul din seria „Harry Potter“. Starul s-a schimbat radical pentru a juca rolul unui tată din anii '70.
De fapt, actorul semăna mai mult cu un personaj real din anii '70, un tată din Adelaide, al cărui rol îl interpretează în noul film, "Escape From Pretoria". Radcliffe a fost fotografiat în timp ce filma câteva scene de exterior și era de nerecunoscut, scrie Daily Mail.

Îmbrăcat cu pantaloni largi, evazați, și cu un tricou polo bej, cu dungi pe piept și pe mâneci, cu o șapcă pe sub care îi ieșea părul lung și cu ochelari retro, actorul arăta mult mai în vârstă decât cei 29 de ani ai săi.

Daniel joacă rolul activistului alb Tim Jenkin care a fost închis în penitenciarul de maximă siguranță din Pretoria la sfârșitul anilor '70.
"Escape From Pretoria" este inspirat din cazul real al evadării acestuia din închisoare.

Filmările au început în gara Mitcham din suburbia Lower Mitcham, Adelaide, Australia, în urmă cu două săptămâni, iar locul era învăluit în ceață, praf și fumul emanat de mașini. Radcliffe avea în spate un rucsac și s-a apropiat de o stație de taxiuri de lângă gară.

Filmul este regizat de Francis Annan, care a scris și scenariul, și este bazat pe cartea autobiografică a lui Tim Jenkin, intitulată "Inside Out: Escape From Pretoria Prison".

Personajul jucat de Radcliffe, Tim, și prietenul acestuia, Stephen Lee, doi sud-africani albi judecați pentru terorism și închiși în 1978, au fost implicați în operațiuni anti-apartheid.


Starul din "Jurassic Park" Sam Neill, în vârstă de 71 de ani, interpretează rolul activistului social sud-african Denis Goldberg. Conform Screendaily.com, Goldberg a fost închis împreună cu alți membrii ai mișcării anti-apartheid. El a primit patru condamnări în 1964 și a fost eliberat abia în 1986, după 22 de ani petrecuți în penitenciarul de maximă siguranță din Pretoria.

Daniel Radcliffe a mai trecut printr-o transformare fizică remarcabilă pentru rolul din "Jungle" (2017), inspirat de asemenea dintr-un caz real, în care actorul a jucat rolul lui Yossi Ghinsberg, un tânăr aventurier care a scăpat cu viață în 1981 după ce s-a rătăcit timp de trei săptămâni în jungla amazoniană.



Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod