„Acasă“ la Catherine Zeta-Jones: Vedeta stă picior peste picior într-o cameră decorată în culori de primăvară

Actrița în vârstă de 49 de ani arată fenomenal într-o imagine postată pe Instagram în care le prezintă fanilor casa ei.

Chiar dacă e la doar un pas de 50 de ani, nimic n-o împiedică pe Catherine Zeta-Jones să strălucească. Actrița galeză arată fantastic într-o fotografie de pe Instragram în care promovează colecția de decorațiuni de casă, dar în care picioarele ei atrag toate privirile.

Îmbrăcată într-o rochie mini grena din dantelă, actrița este încălțată cu pantofi cu toc înalt și pare întruchiparea a ceea ce orice bărbat și-ar dori să aibă acasă - frumusețe, senzualitate și stil.

Sprijindu-se în cot pe un fotoliu acoperit parțial cu o pătură pufoasă roz, vedeta în vârstă de 49 de ani privește spre camera foto, în timp ce în jurul ei se poate vedea un pat imens și înalt, precum și decorul de primăvară al camerei, în care predomină albul și rozul. Dar cine mai mare ochi pentru ce e în jur?

"Îmi place să dichisesc camera pe un ton neutru cu puțină culoare!", a scris Catherine lângă imaginea în care își promovează linia de produse de decorațiuni, intitulată Casa Zeta-Jones.

Într-o altă imagine, actrița stă pe o canapea, îmbrăcată într-o rochie crem, o altă ținută în ton cu nuanțele obiectelor din cameră.
Zeta-Jones a mai pozat anterior pentru aceeași colecție, îmbrăcată într-o rochie neagră.

Colecția actriței include mai multe piese interesante, menite să dea o altă față unei case primitoare, și este comercializată de retailerul online QVC. De la pături la perne, Catherine propune pe Instagram o mulțime de articole și de idei pentru decorațiuni, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Pasionată de decorațiunile de interior și de modă, soția lui Michael Douglas obișnuiește să le ofere fanilor imagini din casa ei.
În octombrie anul trecut, ea și-a prezentat pe Instagram apartamentul de lux în care locuiește la New York. Într-una dintre fotografii, câștigătoarea premiului Oscar a pozat teatral pe terasă, așezată pe un un scaun de exterior, lângă măsuța la care își bea cafeaua dimineața - îmbrăcată în pijamale din satin violet, Catherine stă cu ochii închiși și cu mâinile la ceafă, o postură studiată, dar de efect.

Interiorul apartamentului se dovedește conform așteptărilor, decorat într-un amestec de vechi și nou care îmbină gusturile actriței și ale soțului ei, Michael Douglas, în vârstă de 74 de ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod