Moștenirea unui tată mândru: Luke Perry le-a lăsat tot ce avea copiilor săi. Mesajul emoționant al fiicei actorului

Toate bunurile starului din „Beverly Hills, 90210“ le vor reveni copiilor săi. Fiica lui Perry muncea ca voluntar pentru copiii săraci din Africa și a postat un mesaj emoționant după moartea acestuia.

Deși era logodit cu Wendy Madison Bauer când a murit, toate bunurile pe care le deținea Luke Perry le vor reveni copiilor săi, scrie Radar Online. Jack, în vârstă de 21 de ani, și Sophie, în vârstă de 18 ani, sunt succesorii legali și amândoi s-au aflat alături de tatăl lor când acesta și-a dat ultima suflare pe patul din spitalul St. Joseph din Burbank, California.

Actorul american a încetat din viață luni, la vârsta de 52 de ani, și a fost vegheat și de logodnica sa, Wendy Madison Bauer, de fosta soţie, Minnie Sharp, de mama lui, Ann Bennett și de tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi de fratele și sora lui, Tom Perry și Amy Coder, precum şi de alte rude.

Luke Perry nu și-a mai revenit după accidentul cerebral masiv pe care l-a suferit miercuri, 27 februarie.

Când a aflat că tatăl ei se află în comă, Sophie a venit tocmai din Africa pentru a fi alături de el. Tânăra lucra acolo ca voluntar, sprijinind dezvoltarea unei comunități locale.

"Luke era tare mândru de ambii lui copii. Sophie era în Africa unde ajută copiii și a fost nevoită să vină în mare grabă"
, a povestit un prieten al actorului.

Fiica lui Perry și a actriței Rachel Sharp a postat pe Instagram mai multe imagini din călătoria sa în Malawi de la sosirea sa în această țară din estul Africii, în ianuarie.

Sophie Perry a transmis pe Instagram un mesaj emoționant după moartea părintelui, scrie The Epoch Times.
"S-au întâmplat multe lucruri în această săptămână. Totul a venit așa de repede. M-am întors la timp din Malawi ca să fiu cu familia mea, iar în ultimele 24 de ore am primit un număr copleșitor de mesaje de susținere", a scris tânăra lângă o fotografie în care apărea cu tatăl său.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod