Campionatul pisicilor: 32 de imagini de la concursul celor mai interesante pisici de rasă din Rusia

Fiecare stăpân îți va spune cu ochii închiși că animalul lui de companie e cel mai frumos din lume. Dar la un concurs de frumusețe juriul decide.
E normal ca stăpânul unui câine sau al unei pisici să-și adore animalul și să-l considere cel mai frumos din lume. Când Karl Lagerfeld a decis să-și lase o mare parte din avere pisicii sale, Choupette, nu a făcut-o din nebunie, ci din dragostea necondiționată pe care i-o oferea unei ființe care îl făcea să se simtă bine în fiecare zi din viața sa. Pentru orice om care ține la animalul său nu există altul mai frumos decât al lui. Dar când această competiție a frumuseții animalelor trece la un nivel profesionist, atunci nu există limite la nivel de cheltuieli.
Sau investiții, depinde cum privește fiecare acest domeniu.

Concursurile îi stimulează pe stăpânii de animale de rasă să facă orice este permis de regulament pentru ca animalele lor să fie desemnate cele mai frumoase. Oamenii investesc pasiune și timp, punând în joc sume considerabile de bani pentru întreținerea animalelor lor, totul pentru ca în ziua cea mare să câștige trofeul râvnit.

La Moscova, un concurs de frumusețe a reunit cele mai scumpe și mai rare rase de pisici. Iar după cum se vede din aceste imagini, e loc pentru toată lumea.
Și pentru toate felinele domestice.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod