Horoscopul banilor în săptămâna 11-17 martie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îţi va fi foarte uşor în aceste zile să îi convingi pe cei din jurul tău că meriţi să investească în tine.

Ideile tale vor fi convingătoare, fapt pentru care poţi prinde proiecte profitabile. Chiar dacă situaţia financiară actuală nu se va schimba pentru moment, viitorul sună bine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În primele zile ale acestei săptămâni, vei fi mult mai productiv dacă lucrezi de unul singur.

E posibil ca relaţiile cu colegii să nu fie dintre cele mai bune, aşadar astrele îţi recomandă să eviţi orice context care te-ar putea trage în jos. Nu o duci deloc rău cu banii, dar dacă îţi iese planul pentru care te zbaţi acum, atunci vei deveni bogat cu adevărat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te axezi prea mult pe profesie, iar acest lucru îţi poate cauza probleme pe alte planuri.

Nu doar banii sunt importanţi, iar la momentul actual, situaţia ta financiară îţi permite să iei o pauză bine-meritată. Suprasolicitarea de la locul de muncă şi goana după bani îţi pot afecta chiar şi sănătatea, nu doar relaţiile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Problemele cu banii te fac să nu mai dai randament la locul de muncă.

Este foarte important să te concentrezi la maximum în aceste zile, altfel o greşeală ţi-ar putea fi fatală. Nu îţi risca job-ul actual până nu îţi găseşti altceva de rezervă. Ratele şi cheltuielile uzuale chiar nu îţi permit să te joci cu focul!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va fi bună pentru tine, pentru că ai toate şansele să câştigi ceva bani în plus.

Ai o nouă tehnică de acţiune în ceea ce priveşte afacerile sau job-ul, iar rezultatele nu întârzie să apară. Continuă cu la fel de multe idei îndrăzneţe şi va fi din ce în ce mai bine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână, bugetul va scădea considerabil în cazul tău.

Toate economiile tale se vor duce pe investiţii de viitor, însă chiar şi aşa vei avea o urmă de regret. Indiferent de câte încurajări vei primi din partea celor dragi, dezechilibrul financiar prin care treci te dă total peste cap.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta eşti pus pe cheltuieli, însă nu o vei face impulsiv şi iraţional.

Ai mare nevoie de lucrurile pe care le cumperi, de aceea nu trebuie să existe vreo urmă de regret ulterior. Mai mult decât atât, o duci destul de bine cu banii şi poţi face fără probleme investiţiile pe care le ai în plan.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă cel mai probabil plănuieşti să schimbi ceva în cariera ta.

Nu e vorba că duci lipsă de bani, dar ai nevoie de ceva nou pentru a evolua. Astrele te sfătuiesc să te bazezi pe ce îţi dictează inima şi să profiţi de oportunităţile care ţi se oferă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Situaţia ta financiară fluctuează de ceva vreme, aşadar încă din primele zile ale acestei săptămâni vei începe să te îngrijorezi.

Faptul că îţi lipseşte stabilitatea te împiedică să acţionezi aşa cum ţi-ai dori, mai ales atunci când vine vorba de achiziţia unei locuinţe sau de o altă investiţie pe termen lung.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu este o săptămână bună pentru afaceri sau investiţii.

Astrele îţi recomandă să eviţi semnarea oricăror documente oficiale care ţi-ar putea pune în pericol economiile. Nativii care nu au încă un loc de muncă pot primi oferte tentante din punct de vedere financiar. Aceştia trebuie să ia în calcul volumul de muncă la care trebuie să se înhame înainte de a lua o decizie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Banii vor fi prioritatea ta în această săptămână şi pe bună dreptate.

Este foarte important să dezvolţi o tehnică nouă prin care poţi câştiga mai mult, iar pentru asta ai nevoie de planuri serioase de viitor şi de mai multe lucruri concrete în viaţa ta profesională. Nu te baza pe speculaţii sau promisiuni!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită pe plan profesional.

Relaţia ta cu şefii nu este una tocmai bună, de aceea poţi avea de suferit. Fie vei primi mai mult de muncă sau banii nu vor fi suficienţi pentru cât lucrezi, cert este că te vei simţi tras în piept. Nu accepta sub nicio formă niciun gen de umilire!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod