Moștenirea unui tată mândru: Luke Perry le-a lăsat tot ce avea copiilor săi. Mesajul emoționant al fiicei actorului

Sophie Perry a publicat o imagine cu tatăl ei și le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de susținere


Sophie a mai scris că apreciază sprijinul primit: "Nu pot să le răspund individual sutelor de mesaje frumoase scrise din inimă, dar le-am văzut și vă apreciez pe toți pentru că ne-ați transmis o stare pozitivă mie și familiei".

"Nu știu ce să spun sau ce să fac în această situație, e ceva pentru care nu te poate pregăti nicio lecție, mai ales când se întâmplă în văzul tuturor.

Așa că vă sunt recunoscătoare pentru toată dragostea. Atât, vă mulțumesc în liniște", a mai scris Sophie Perry.

Dispariția prematură a starului a fost deplânsă de mulți actori de la Hollywood, printre care s-au numărat și foștii lui colegi cu care a lucrat la serialul "Beverly Hills, 90210". "Dragă Luke, am să mă gândesc cu căldură la momentele pe care le-am petrecut în ultimii 30 de ani. Călătoria ta să fie îmbogăţită de frumoasele suflete care au plecat înaintea ta, aşa cum ai făcut-o tu aici, pentru cei pe care i-ai lăsat în urmă".

Molly Ringwald, din "Riverdale", care a interpretat rolul fostei sale soţii în serial, a scris că vestea a întristat-o.
"Îmi vei lipsi atât de mult, Luck Perry! Transmit dragostea mea către familie".

Charlie Sheen a scris și el pe o rețea de socializare: "Odihneşte-te în pace, prietene!. Prea devreme, Luke Perry".

Luke Perry s-a remarcat în seriale de televiziune şi filme - la începutul anilor 1980 - devenind celebru cu rolul Dylan din "90210". A continuat să joace, interpretând recent rolul tatălui lui Archie din producţia CW "Riverdale".

Ultimul film din cariera lui Luke Perry va fi viitoarea producție a lui Quentin Tarantino despre criminalul în serie Charles Manson "Once Upon a Time in Hollywood", la care actorul începuse filmările, și care va fi lansată în luna iulie.




Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod