Iisus

Miracol pe cerul Italiei: Imaginea lui Iisus a apărut la Agropoli

O imagine incredibilă a fost surprinsă într-un orășel din Italia: lumina care a răzbătut la un moment dat printre nori a luat forma lui Iisus.

Alfredo Lo Brutto, din orășelul italian Agropoli, a surprins momentul și a postat imaginea pe o rețea de socializare. Forma luminii, fotografiată vinerea trecută, la apus, seamănă cu celebra statuie a lui Iisus, din Rio de Janeiro, Brazilia, relatează cotidianul britanic Daily Mail.



"Am fost încântat de această viziune. De obicei nu postez imagini pe rețelele de socializare, dar nu am putut să nu o public pe aceasta, am simțit imediat că alți oameni ar dori să o vadă, pentru că a fost așa de frumos", a spus autorul instantaneului.



Scena desprinsă parcă dintr-o icoană a făcut înconjurul planetei, scrie ziarul britanic care a publicat imaginea incredibilă.

Evident, este o coincidență remarcabilă, dar care ne ajută să ne explicăm mai ușor mărturiile din manuscrisele vechi, dar și în istoria recentă, ale celor care au spus că au avut viziuni divine.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod