Emily Ratajkowski, inegalabilă în costum de baie: 40 de imagini în care ridică temperatura la limita caniculei

Modelul american a făcut o ședință foto pentru linia sa de costume de baie. Ca de obicei, imaginile sunt incendiare.
Emily Ratajkowski a pozat pentru noua campanie a brandului său de costume de baie, Inamorata. Ea a îmbrăcat trei modele din colecția 2019 - un costum unibody grena cu buline albe, unul roșu din două piese și încă unul tot din două piese, de culoare albastră. Așa cum și-a obișnuit admiratorii pe Instagram, modelul demonstrează încă o dată că se pricepe cel mai bine să-și promoveze eficient colecția, etalându-și posteriorul în câteva cadre.

Emily Ratajkowski, care a devenit cunoscută după ce a apărut în videoclipul provocator al melodiei "Blurred Lines" a lui Robin Thicke, a declarat într-un interviu din 2017 că de multe ori este considerată "prea sexy" pentru a primi anumite roluri la Hollywood.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a declarat pentru revista Harper's Bazaar Australia că pierde roluri din cauza modului în care arată. "Mi se întâmplă de multe ori asta: <<Oh, este prea sexy>>. Este ceva ca un lucru împotriva femeilor, faptul că oamenii nu vor să lucreze cu mine pentru că am sânii prea mari", a declarat ea. "Ce este în neregulă cu sânii? Sunt un lucru feminin minunat care trebuie celebrat. Cui îi pasă? Sunt minunați dacă sunt mari, sunt minunați dacă sunt mici. De ce ar trebui să fie asta o problemă?", a adăugat modelul.

Emily Ratajakowski a exprimat opinii similare și într-un interviu pentru ES Magazine publicat în mai 2016. "Este un paradox interesant. Dacă ești o actriță sexy, este greu să primește roluri serioase. Ți se oferă același gen de rol în care te-au văzut deja. Oamenii sunt ca oile și spun <<oh, asta este ceea ce face ea bine>>", a declarat ea. "Adevărul este că nimeni nu vrea să mă audă vorbind despre lucrurile astea. În mod cert bărbații care se ocupă de casting pentru filme nu vor să audă despre asta, dar nu pot să nu vorbesc — sunt supărată. Este important pentru mine", a mai spus vedeta.

În 2017, modelul american a denunţat retuşurile digitale făcută pozei sale de pe coperta revistei franceze Madame Figaro, unde buzele şi bustul său apăreau mai mici decât în realitate, ceea ce a creat numeroase reacţii de susţinere pe reţelele de socializare. "Sunt foarte dezamăgită să-mi văd buzele şi sânii micşoraţi prin photoshop pe această copertă", a scris Ratajkowski pe contul său de Instagram, unde are peste 22 de milioane de admiratori.

Postarea actriţei a suscitat pe Instagram mai multe mesaje de susţinere şi critici la adresa revistei franceze.

Emily Ratajkowski a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul provocator pentru "Blurred Lines" al lui Robin Thicke. De atunci ea a jucat în filmele "We Are Your Friends", "Gone Girl", "Entourage", "I Feel Pretty" și "In Darkness".

Top-modelul s-a clasat pe locul patru în 2014 în topul celor sexy femei din lume publicat de revista FHM.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod