Păcatele tatălui, pe umerii copilului: Paris Jackson se ascunde și refuză să vorbească despre filmul care îl acuză pe Michael că era pedofil

Fiica lui Michael Jackson a fost văzută pentru prima dată după difuzarea documentarului "Leaving Nenverland", în care megastarul e acuzat de pedofilie.

Paris Jackson și-a făcut pentru prima oară apariția în public după difuzarea filmului despre tatăl ei, dar refuză să vorbească despre acest subiect și încearcă să stea cât mai departe de reporterii insistenți. Ea și-a acoperit chipul cu căciula și cu ochelarii și a refuzat să răspundă la întrebările presei după ce a sosit miercuri pe aeroportul din New Orleans.

Paris îl ținea de mână pe iubitul ei, Gabriel Glenn, un tânăr muzician cu care are o relație de șapte luni, și părea într-o formă bună, scrie Daily Mail.

Îmbrăcată cu o jachetă multicoloră, jeanși și o bluză violet, Paris a stat numai lângă partenerul ei cât au durat formalitățile de la vamă și și-au cărat împreună bagajele în afara aeroportului, unde erau așteptați de un șofer.

Paris nu a scos nicio vorbă, dar și-a spus părerea cu o zi înainte, pe Twitter, susținându-și printr-un mesaj tatăl care a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani.

"Știu că nedreptățile sunt frustrante (...), dar să reacționezi cu calm estre de obicei mai logic decât să răspunzi cu furie... Fumați niște iarbă și gândiți-vă la imaginea de ansamblu", a scris ea.

Un fan i-a răspuns: "Imaginea de ansamblu este că moștenirea tatălui tău este ruinată și numele lui e pătat pentru totdeauna. Nu, ei vor să-i dărâme numele pentru totdeauna și să nu-i mai difuzeze muzica, că așa e cool, ce mai contează că el a murit pentru asta."

"Da, fac asta cu toți cei care au o inimă bună și încearcă să schimbe ceva, dar chiar crezi că se poate să-i dărâme numele? Chiar crezi că au vreo șansă?"
, i-a scris Paris.


Cu o zi înainte, Paris a amintit despre informațiile potrivit cărora ar fi îngrijorată că acuzațiile la adresa tatălui ei i-a putea afecta cariera. "N-am făcut încă nicio declarație, în special despre cât îmi afectează munca. A fost un articol dezgustător și defăimător. Îmi voi lua viața mult mai în serios decât până acum", a scris ea într-o postare pe Twitter.

Surse citate de TMZ au declarat că Paris crede că tatăl ei nu a abuzat niciodată copii, dar nici nu a urmărit documentarul în care doi tineri îl acuză că i-a violat când ei erau copii.

În documentarul care va fi difuzat în România pe HBO GO începând de vineri, 8 martie, se arată cum Michael Jackson, aflat la apogeul carierei, a început o relaţie cu doi băieţi, în vârstă de 7 şi 10 ani, şi familiile lor.
Cei doi, Wade Robson şi James Safechuck, acum în vârstă de peste 30 de ani, susţin că au fost abuzaţi sexual de Jackson şi dezvăluie cum au depăşit asta după ani.

Robson, în vârstă de 36 de ani, povesteşte cum a fost molestat de Jackson de la 7 la 14 ani. Safechuck, care a apărut alături de Jackson într-o reclamă Pepsi, a declarat că a fost abuzat de cântăreţ de la vârsta de 10 ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod