Sex. Top 5 cele mai comode poziţii erotice. Ideale pentru cupluri leneşe!

După ani de relaţie, rutina se instalează şi, de multe ori, vrem să sărim peste etape şi să obţinem plăcere fără prea mult efort. Şi în zilele în care ne simţim lipsite de energie ne putem bucura de partide de sex reuşite alegând poziţii comode care nu necesită un efort prea mare. Iată care sunt cele mai comode poziţii.

Antena1. Divorţul lui Răzvan Simion, impactul asupra starului TV

Prezentatorul serios al celei mai populare emisiuni TV de dimineaţă s-a despărţit de soţie. După o relaţie de 15 ani, vedeta a plecat de acasă, lăsând în urmă doi copii.

Sex. Ce spune despre tine poziţia erotică preferată

Îţi place să oferi spectacol şi să fii admirată în poziţii în care stai deasupra sau eşti mai timidă şi preferi să îl laşi pe el să facă toată treaba? Comportamentul din dormitor poate spune multe despre personalitatea ta. Descoperă mai multe despre tine în funcţie de preferinţele sexuale.

Sex în piscină. 5 poziţii pe care merită să le încerci în vacanţă

Temperaturile ridicate din timpul verii îţi afectează viaţa amoroasă? Ce ai zice dacă v-aţi bucura de clipe pasionale în apă? Dacă sunteţi norocoşii posesori ai unei piscine sau dacă aveţi la dispoziţie o piscină care vă poate oferi intimitate, trebuie să încercaţi sexul în apă. Fierbinte şi răcoritor în acelaşi timp, amorul în piscină poate fi extrem de incitant. Iată câteva poziţii pe care trebuie să le încercaţi!

Sex. 7 greşeli pe care le faci în pat şi îţi compromit partida de amor

Crezi că este uşor să satisfaci un bărbat în pat? Ei bine, nu. Dacă l-ai adus la orgasm nu înseamnă neapărat că partida de amor a fost reuşită. Să cucereşti un  mascul, fizic şi mental, poate fi un lucru foarte complicat. Iată câteva dintre greşelile pe care le faci şi care îl fac să te considere nepricepută în pat. Nu preiei controlulPentru o relaţie echilibrată, trebuie să fiţi amândoi activi. Şi bărbaţii vor să se simtă doriţi şi au nevoie de atenţie. Aşa că surprinde-l şi preia controlul. Dezlănţuie-te şi preia iniţiativa, controlând poziţiile şi mişcările. Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile sigure pe ele. Nu eşti deschisă spre noi experienţeAceleaşi poziţii în fiecare seară pot face sexul să fie plictisitor. Fii deschisă la noi experienţe şi arată-i iubitului că poţi fi o amantă pasională. Nu trebuie să încerci poziţii dificile, important este să aduci noi mişcări pentru a combate rutina. Eşti nesigură pe tineVergeturi, celulita, colăcei, toate avem "defecte" care ne stresează. Nimeni nu este perfect. Bărbaţii însă sunt atraşi de tot pachetul, aşa că încearcă să fii mai încrezătoare în tine şi vei deveni irezistibilă în ochii partenerului. Femeile sexy nu sunt cele frumoase, ci cele care au încredere în ele. Iubeşte-ţi micile imperfecţiuni şi ele vor fi iubite şi de ceilalţi.Nu-i oferi feedbackCa şi tine, jumătatea ta vrea să primească numeroase complimente şi cuvinte dulci în momentele intime. Fă-l să se simtă un adevărat macho în pat şi şopteşte-i exact ce vrea să audă. Lasă-i de înţeles că doar el este în gândurile tale şi că îţi oferă experienţe unice în pat. De asemenea, îl poţi stârni povestindu-i cu o voce senzuală toate fanteziile tale. Alese cu grijă, cuvintele pot fi foarte excitante pentru bărbat.Nu îţi plac discuţiile despre sexÎntr-o relaţie nu trebuie să existe secrete. Această regulă este valabilă şi când vine vorba de sex. Să fii deschisă, să-i împărtăşeşti iubitului cele mai ascunse fantezii poate avea efecte benefice asupra vieţii sexuale. În plus, conversaţiile despre sex au o putere excitantă mare şi pot fi preludiul pentru o partidă fierbinte.Refuzi să oferi sex oralNu există sau sunt foarte puţini bărbaţii cărora nu le place răsfăţul oral. Dacă tu, din anumite motive, alegi să îl privezi de această bucurie, cu siguranţă nu vei avea un iubit pe deplin satisfăcut. În cazul în care ai anumite griji legate de această practică, discută-le deschis cu partenerul tău. Împreună veţi găsi soluţii pentru orice problemă care te apasă. Nu uita! Comunicarea este secretul unei relaţii împlinite.Partidele de amor se desfăşoară doar în dormitorSă faci sex în acelaşi loc, la aceeaşi oră şi în aceleaşi poziţii devine plictisitor la un moment dat. Aşa că faceţi o schimbare. Ia-ţi inima în dinţi şi iniţiază partida de amor în afara dormitorului. Dacă nu te simţi suficient de curajoasă pentru sex în afara casei, profită din plin de toate celelalte încăperi ale casei. 

Beyonce și Jay-Z vor avea încă un copil, de data aceasta cu ajutorul unei mame surogat

Deşi se zvonea că cei doi sunt aproape de divorţ, se pare că lucrurile s-au schimbat radical între ei în ultimul timp, iar celebrul cuplu aşteaptă cel de-al doilea copil.

Sex. 7 obiceiuri erotice pentru o viaţă amoroasă mai bună

Dacă la început totul este numai lapte şi miere, pe parcurs relaţiile se degradează. Pasiunea din dormitor se stinge treptat şi se instalează rutina. Cu puţin efort şi respectarea câtorva trucuri, poţi păstra aprinsă pasiunea. Iată câteva obiceiuri sexuale care fac relaţia să dureze şi care îmbunătăţesc viaţa sexuală.Acordă timp preludiului!Preludiul joacă un rol important în succesul unei partide de amor. Vă pregăteşte fizic şi psihic pentru experienţa sexuală şi uşurează drumul spre orgasm. Sexologii recomandă între 5-20 de minute de "joacă", în funcţie de nevoile fiecăruia, înainte de actul sexual. Săruturi, atingeri tandre, şoapte fierbinţi, experimentaţi toate mişcările care vă excită.Vorbiţi deschis şi exprimaţi-vă dorinţele!Ce îţi place? De ce ai nevoie mai des? Asigură-te că iubitul tău cunoaşte răspunsurile la aceste întrebări pentru partide de amor reuşite. Dacă timiditatea nu te lasă să discuţi despre aceste aspecte cu partenerul tău, aminteşte-ţi că astfel îl vei ajuta şi pe el. Pentru a evita situaţiile jenante, exprimă-te prin cuvinte simple, precum: "Ador când faci asta" sau "Mă excită foarte tare când mă atingi acolo".Timp liber limitat? Setaţi ceasul pentru sex matinalNivelul de testosteron este ridicat la primele ore ale dimineţii şi scade pe parcursul zilei. Aşa că profitaţi şi începeţi ziua cu orgasme care vă vor asigura plinul de energie şi bună dispoziţie pentru întreaga zi. Experimentaţi poziţii noi!Când vine vorba de sex, totul este permis, atât timp cât provoacă plăcere ambilor parteneri. Aşa că nu te teme să-i oferi mici surprize sexuale iubitului. Fie că este vorba de o lenjerie sexy sau de o poziţie nouă, partenerul tău va fi încântat de iniţiativă. Profitaţi de celebrul ghid Kama Sutra şi aduceţi noi poziţii în dormitor. Alegeţi ce vă place şi încercaţi. Chiar dacă nu vă iese din prima, aveţi destul timp pentru a repeta şi pentru a vă amuza.Încercaţi noi stimulenteO şedinţă de cumpărături la un sexshop va face cu siguranţă partidele de sex mai incitante. Alege ţinute sexy care să vă condimenteze relaţia, dar şi câteva jucării sexuale. Iubitul tău se va simţi inspirat.Flirtează!Flirtul nu este doar pentru a agăţa noi parteneri. Atrage-i atenţia iubitului şi aminteşte-i cât de jucăuşă poţi fi cu o privire sexy sau cu câteva şoapte dulci. Inspiraţi-vă din filmele eroticeIubitul tău se uită la filme porno şi tu o faci din când în când. Aşa că de ce să nu o faceţi împreună? Sexologii susţin că acest obicei poate fi benefic pentru viaţa voastră sexuală: vă poate îmbunătăţi libidoul, ţine loc de preludiu şi este o sursă pentru poziţii noi.

Sex. 5 poziţii erotice în care bărbatul deţine controlul

Ai alături un adevărat macho căruia îi place să domine în pat şi nu numai? Dacă eşti dornică de noi experienţe şi dacă eşti dispusă să faci orice pentru a-i fi pe plac, îţi recomandăm câteva poziţii care garantează orgasme intense.

Sex. 5 poziţii erotice pe care le puteţi încerca stând în picioare

Temperaturile ridicate din timpul verii fac din pat un loc nu tocmai atrăgător când vine vorba de amor. Ei bine, plăcerile sexuale pot fi obţinute şi în afara dormitorului. Iată câteva poziţii "răcoroase" care vă oferă libertate de mişcare şi promit orgasme intense. Încercaţi-le!

România mondenă. Ce se întâmplă cu Mihaela Rădulescu la 45 de ani?

În ultima vreme se comportă ciudat. Jurata de la ”Românii au talent” a declanşat câteva scandaluri pentru a rămâne în centrul atenţiei. Va reuşi să-şi păstreze statutul de divă și după 45 de ani?

Sex. Top 7 cele mai frecvente accidente care au loc în dormitor. Evită-le!

Partidele de amor sălbatice, pasionale pot fi extrem de plăcute, dar şi periculoase. O dovedesc numeroasele cazuri care ajung la camerele de urgenţă ale diferitelor spitale din lume. Din fericire, cele mai multe dintre ele nu sunt grave, ci produc doar disconfort. Iată care sunt cele mai frecvente accidente sexuale. Fracturi de penisUnul dintre cele mai frecvente dar şi cele mai dureroase accidente sexuale este fractura de penis. Dacă în timpul actului sexual auzi o mică trosnitură, penisul se învinețește brusc și devine flasc, este cazul să cereţi ajutor medical. CârceiCu siguranţa ai experimentat la un moment dat un cârcel care ţi-a produs disconfort când te aflai pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Durerea poate fi atât de intensă încât poate provoca întreruperea partidei de amor. Însă, în acest caz,, nu este nevoie de intervenţia medicului. Câteva clipe de repaus şi disconfortul dispare. ArsuriSex pe covor sau pe nisip? Poate suna incitant, însă atenţie la efecte! Mişcările efectuate pe suprafeţe dure pot duce la arsuri, de obicei în coate sau genunchi, care îţi pot provoca disconfort multe zile după. Încercaţi mişcări mai uşoare pentru a evita apariţia rănilor. Blocarea unor obiecte în rect/vaginCând vine vorba de amor, imaginaţia celor în căutare de plăceri absolute nu are limită. Astfel că medicii au avut de-a face cu diverse cazuri, care de care mai bizare. Pentru a evita să ajungi la camera de urgenţe, foloseşte lubrifiant din plin înainte de a introduce jucăria sexuală.Ruperea prepuțuluiSe numără printre cele mai dureroase, dar şi frecvente accidente sexuale. În cazul unei partide mai sălbatice, bărbatul se poate răni și poate rupe prepuțul. O vizită la spital este indicată.CăzăturiPunerea în practică a unor poziţii mai dificile poate duce la accidente. Căzăturile pot apărea şi în timpul partidelor de amor în locuri mai "speciale", precum baia, unde suprafeţele sunt alunecoase. Disconfort la nivelul vaginuluiÎn timpul unui act sexual, lubrifierea naturală a vaginului poate fi insuficienţă, iar senzaţia de durere şi disconfort apare. În acest caz, puteţi folosi un lubrifiant care să menţină vaginul umed.  

Sex. 5 poziţii pentru a ajunge la orgasm simultan cu iubitul tău

Să atingi cele mai înalte culmi ale plăcerii în acelaşi timp cu partenerul tău nu este imposibil. Puteţi învăţa să vă sincronizaţi, astfel încât să atingeţi amândoi climaxul simultan şi viaţa voastră sexuală să devină mai satisfăcătoare. Iată câteva poziţii care măresc şansele să vă bucuraţi de orgasm în doi.

Sex. 5 cele mai periculoase poziţii erotice. Ce vi se poate întâmpla?

Îţi place să experimentezi orice în materie de sex? Atenţie! Pe cât de plăcute, pe atât de periculoase pot fi anumite tehnici sexuale. Fracturi de penis dar şi alte tipuri de accidente pot întrerupe activitatea sexuală şi o pot face mai dificilă pe viitor. Iată câteva dintre poziţiile dificile care pot provoca probleme dacă nu sunt puse în practică cu grijă.

Sex. 5 poziţii ideale pentru zilele fierbinţi de vară. Învinge canicula!

Temperaturile ridicate au devenit un duşman de temut pentru viaţa intimă? Transpiraţia, cearşafurile ude, sunt doar câteva dintre problemele care-ţi diminuează apetitul sexual. Dacă vrei să te bucuri de sex chiar şi în momentele când termometrul arată peste 30 de grade Celsius, trebuie să alegi poziţiile potrivite care să nu vă suprasolicite. Canicula este ocazia perfectă pentru a testa noi poziţii sexuale, care nu vă vor încălzi mai mult decât este cazul. Iată câteva poziţii recomandate în perioada de caniculă!

5 greşeli care îţi pot distruge viaţa sexuală. Ce trebuie să eviţi?

Unele obiceiuri zilnice, chiar dacă sunt aparent lipsite de importanţă, îţi pot afecta serios libidoul şi pasiunea în cuplu. Află ce trebuie să schimbi.

De ce nu ar trebui să bei apă din sticle de plastic care au stat la soare

În special în zilele toride de vară, ai tendinţa să te îndrepţi rapid către sticla de plastic uitată în maşină, în care mai găseşti câteva guri de apă menite să îţi potolească setea nebună. Doar că un astfel de obicei este orice, mai puţin sănătos. Motivul? Substanţele nocive ascunse în atât de răspânditele sticle de plastic care, în urma expunerii la temperaturi ridicate, se scurg în apa din recipient!

Sex. Top 7 cele mai ciudate jucării erotice. Tu le-ai încerca?

Scopul lor este să producă plăcere şi să înlesnească calea spre orgasm. Din dorinţa de a le face cât mai incitante, producătorii reuşesc să-şi surprindă clienţii cu funcţii şi forme speciale

Sex. 5 poziţii incomode pentru bărbaţi. Evită-le ca să ai o partidă de amor reuşită

Eşti mereu în căutare de noi provocări, chiar şi atunci când vine vorba de viaţa sexuală? Atenţie la poziţiile pe care alegi să le experimentezi, pentru a nu crea disconfort sau chiar durere iubitului! Rişti ca partida să se transforme într-un adevărat fiasco. Iată câteva dintre poziţiile pe care trebuie să le eviţi dacă vrei ca iubitul tău să se simtă bine şi să atingă orgasmul cu uşurinţă.

Sex. 5 poziţii recomandate dacă iubitul tău are dureri de spate

Problemele de spate sunt foarte frecvente, indiferent de sex sau vârstă. Printre cauzele principale care provoacă apariţia durerilor în zona lombară se numără postura incorectă, o greutate corporală ridicată, munca fizică. Durerile de spate pot afecta activităţile de zi cu zi, printre ele numărându-se şi viaţa sexuală. Dacă iubitul tău suferă din această cauză, trebuie să încetinească şi să modifice mişcările, anumite poziţii provocându-le disconfort şi durere. Astfel, sunt recomandate tehnicile în care îşi foloseşte cât mai foloseşte cât mai puţin spatele. Iată cinci dintre acestea.

Sex în vacanță. 5 poziții erotice pentru un concediu fierbinte

Nu mai este mult până te vei bucura de zile libere alături de iubit pe plajă, la soare, sau la munte, la iarbă verde. Dacă planurile sunt gata făcute, ce ai zice să te asiguri că vă veți întoarce și cu amintiri fierbinți? Concediul este momentul perfect pentru a încerca lucruri noi în viața intimă. Iată câteva poziții pe care trebuie să le încercați în acest concediu. Distracție plăcută!