Sex în piscină. 5 poziţii pe care merită să le încerci în vacanţă

Temperaturile ridicate din timpul verii îţi afectează viaţa amoroasă? Ce ai zice dacă v-aţi bucura de clipe pasionale în apă? Dacă sunteţi norocoşii posesori ai unei piscine sau dacă aveţi la dispoziţie o piscină care vă poate oferi intimitate, trebuie să încercaţi sexul în apă. Fierbinte şi răcoritor în acelaşi timp, amorul în piscină poate fi extrem de incitant. Iată câteva poziţii pe care trebuie să le încercaţi!

1 din 6

Sirena

Dacă îţi petreci vacanţa la un hotel cu piscină, atunci ai face bine să profiţi. La orele târzii din noapte, când riscul de a fi surprinşi este mic, furişaţi-vă la piscină pentru o partidă de sex în apă. Tot ce trebuie să faci este să îmbraci un costum de baie uşor de manevrat. În timp ce iubitul tău va sta în picioare, încolăceşte-te în jurul lui. Apa va înlesni mişcările, iar partenerul va reuşi să îţi sprijine greutatea mai uşor.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Taraxacus pe 27 Iun 2015, 23:53
    Aiurea

    Este aproape inposibil sa faci sex in apa.... din simplul motiv ca apa indeparteaza mucusul care lubrifiaza penisul si vaginul. Apa din piscine de obicei este tratata cu cloramina si pe langa indepartarea mucusului sa te freci cu apa si cloramina risti sa te alegi cu niste rani ingrozitoare. Aniela, termino cu prostiile, spermatozoizii nu traiesc in apa cu atat mai mult in apa de la robinet care este tratata prin barbotare cu clor gazos si-i da un caracter acid sau in apa cu cloramina care este un dezinfectant foarte eficient deci si spermicid. Daca voi sunteti albi si copilu-i mulatru iar sotul tau crede ca ai nascut dupa 5 luni, pastreaza-l cu grija ca un prost mai mare nu mai gasesti dar tind sa cred ca ai aruncat o gluma. Nu dati crezare la toate prostiile care le cititi pe net...

    0
    0

  • Aniela_Ann13llA pe 27 Iun 2015, 13:47
    pericol

    Stefan, ai dreptate, asa mi s-a intamplat si mie, cred ca in piscina de la Crangasi a facut cineva sex si am ramas gravida. Din fericire sotul meu Stefan nici nu banuieste ca nu este copilul lui desi prima data am facut ceva cu el cand eram in luna a 4-a. Este pericol mare deci. Hm, ma intreb cine o fi tatal ... pentru ca prichindelul este negru cu parul cretz cretz ...

    0
    0

  • eu pe 27 Iun 2015, 00:14
    sex in piscina

    Apropo stefan....,era vorba de piscina personala.....Am incercat si sunt cele mai tari partide de sex,problema e ca trebuie tratata atent apa dupa o partida deoarece exista riscul sa se formeze alge si sa se inverzeasca apa. Am patit de 2 ori, nu stiu de ce ,dar a trebuit sa schimb apa (36 metri cubi).

    0
    0

  • stefan pe 26 Iun 2015, 14:31
    piscina..

    maria lui ionescu,iar esti pe afara cu obsesiile tale sexuale. in piscine sunt tot felul de bolii sau "dermatoze' si vaginul este un loc propice ptr asa ceva? nu sunt medic,dar un om cu bun simt si responsabil,nu cred ca ar recomanda asa ceva? intrebare:nu crezi ca ar fi mai bine sa-ti porti obsesiile sexuale in alta parte?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod