Sex. Top 7 cele mai frecvente accidente care au loc în dormitor. Evită-le!

Partidele de amor sălbatice, pasionale pot fi extrem de plăcute, dar şi periculoase. O dovedesc numeroasele cazuri care ajung la camerele de urgenţă ale diferitelor spitale din lume. Din fericire, cele mai multe dintre ele nu sunt grave, ci produc doar disconfort. Iată care sunt cele mai frecvente accidente sexuale.
 
Fracturi de penis
Unul dintre cele mai frecvente dar şi cele mai dureroase accidente sexuale este fractura de penis. Dacă în timpul actului sexual auzi o mică trosnitură, penisul se învinețește brusc și devine flasc, este cazul să cereţi ajutor medical. 

Cârcei
Cu siguranţa ai experimentat la un moment dat un cârcel care ţi-a produs disconfort când te aflai pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Durerea poate fi atât de intensă încât poate provoca întreruperea partidei de amor. Însă, în acest caz,, nu este nevoie de intervenţia medicului. Câteva clipe de repaus şi disconfortul dispare. 

Arsuri
Sex pe covor sau pe nisip? Poate suna incitant, însă atenţie la efecte! Mişcările efectuate pe suprafeţe dure pot duce la arsuri, de obicei în coate sau genunchi, care îţi pot provoca disconfort multe zile după. Încercaţi mişcări mai uşoare pentru a evita apariţia rănilor. 

Blocarea unor obiecte în rect/vagin
Când vine vorba de amor, imaginaţia celor în căutare de plăceri absolute nu are limită. Astfel că medicii au avut de-a face cu diverse cazuri, care de care mai bizare. Pentru a evita să ajungi la camera de urgenţe, foloseşte lubrifiant din plin înainte de a introduce jucăria sexuală.

Ruperea prepuțului
Se numără printre cele mai dureroase, dar şi frecvente accidente sexuale. În cazul unei partide mai sălbatice, bărbatul se poate răni și poate rupe prepuțul. O vizită la spital este indicată.

Căzături
Punerea în practică a unor poziţii mai dificile poate duce la accidente. Căzăturile pot apărea şi în timpul partidelor de amor în locuri mai "speciale", precum baia, unde suprafeţele sunt alunecoase. 

Disconfort la nivelul vaginului
În timpul unui act sexual, lubrifierea naturală a vaginului poate fi insuficienţă, iar senzaţia de durere şi disconfort apare. În acest caz, puteţi folosi un lubrifiant care să menţină vaginul umed.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod