Sex. 7 obiceiuri erotice pentru o viaţă amoroasă mai bună

Dacă la început totul este numai lapte şi miere, pe parcurs relaţiile se degradează. Pasiunea din dormitor se stinge treptat şi se instalează rutina. Cu puţin efort şi respectarea câtorva trucuri, poţi păstra aprinsă pasiunea. Iată câteva obiceiuri sexuale care fac relaţia să dureze şi care îmbunătăţesc viaţa sexuală.

Acordă timp preludiului!
Preludiul joacă un rol important în succesul unei partide de amor. Vă pregăteşte fizic şi psihic pentru experienţa sexuală şi uşurează drumul spre orgasm. Sexologii recomandă între 5-20 de minute de "joacă", în funcţie de nevoile fiecăruia, înainte de actul sexual. Săruturi, atingeri tandre, şoapte fierbinţi, experimentaţi toate mişcările care vă excită.

Vorbiţi deschis şi exprimaţi-vă dorinţele!
Ce îţi place? De ce ai nevoie mai des? Asigură-te că iubitul tău cunoaşte răspunsurile la aceste întrebări pentru partide de amor reuşite. Dacă timiditatea nu te lasă să discuţi despre aceste aspecte cu partenerul tău, aminteşte-ţi că astfel îl vei ajuta şi pe el. Pentru a evita situaţiile jenante, exprimă-te prin cuvinte simple, precum: "Ador când faci asta" sau "Mă excită foarte tare când mă atingi acolo".

Timp liber limitat? Setaţi ceasul pentru sex matinal
Nivelul de testosteron este ridicat la primele ore ale dimineţii şi scade pe parcursul zilei. Aşa că profitaţi şi începeţi ziua cu orgasme care vă vor asigura plinul de energie şi bună dispoziţie pentru întreaga zi. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod