România mondenă. Ce se întâmplă cu Mihaela Rădulescu la 45 de ani?

În ultima vreme se comportă ciudat. Jurata de la ”Românii au talent” a declanşat câteva scandaluri pentru a rămâne în centrul atenţiei. Va reuşi să-şi păstreze statutul de divă și după 45 de ani?
Mihaela Rădulescu va împlini 45 de ani peste o lună și câteva zile, mai exact în data de 3 august. La această vârstă, vedeta arată bine și face încercări disperate ca să rămână în centrtul atenției.
Prin contractul cu Pro TV, a reușit să o pună în umbră pe eterna rivală Andreea Marin. Din poziția de jurat în vizionatul show de televiziune, fosta soție a lui Elan Schwartzenberg s-a întors pe prima pagină a tabloidelor.
Revenirea a fost însoțită de un mare scandal care i-a pus în discuție chiar calitatea de arbitru în celebra emisiune, fiind la un pas de concediere.
Dar a făcut audiență. Tăvălindu-se cu sânii prin făină a reușit să șocheze o țară întreagă. Și acesta a și fost scopul, dar, veterana vedetă TV a fost descumpănită de reacțiile critice ale publicului. Ceva s-a schimbat din anii '90. Publicul nu mai înghite orice, iar pe Facebook reacțiile critice nu pot fi cenzurate.
Mihaela Rădulescu este astăzi un star de tabloid. Nu mai produce emoție și nu mai atrage simpatie. E privită de public cu neîncredere și cu spirit critic.
Goana după celebritatea cu orice preț au transformat-o într-un personaj negativ. Și a meritat?
22 Iunie 2015
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elvis Termopan pe 23 Iun 2015, 05:29
    woooow...roaaaar...

    ... arata bestial, e in zodiac leu, stiam eu... e un cougar adevarat... aveti si de ce sa fiti invidioase si misogini. hehehe

    0
    3

  • Elvis Termopan pe 23 Iun 2015, 05:17
    Sa fie vorba de invidie, sau limitare?

    Ei, lume-lume... se simte un iz de invidie in aer. Nu cred ca Mihaela vrea sa concureze cu nici o pitipoanca de pana in 30 de ani. Nici nu ar avea pentru ce. Daca este tiganca, asa cum uni dintre frustrati afirma, foarte bine. Inseamna ca a avut o sansa sa se afirme, pe care voi nu o veti avea poate niciodata. A stiut cum sa se invarta sa-i fie bine. Iar acum de ce nu, se mai bucura de placerile vietii. Pentru varsta ei arata exceptional. Sunt convins ca o buna parte din pitipoancele de pana in 30 de ani o invideaza, ca sa nu mai vorbim de cele mai inaintate ca varsta care au nu au avut nici in visele lor erotice parte de asemenea situatii. operatii sau nu, faceti-va si voi daca aveti pentru ce, daca beneficiati de bani, si trimiteti-va apoi pozele pe adresa ele.ro sa le comentam putin. Oricum, eu o apreciez pe Mihaela, si sunt convins ca si la 60 de ani va mai avea inca multe sa va spuna in de ale placerilor vietii. Pana atunci la multi ani Mihaela, cu bucurii si impliniri. Iar chestia cu sanii in faina trebuie s-o caut sa vad pe net, trebuie sa fie tare de tot. Bravo Mihaela.

    0
    2

  • Ecaterina pe 22 Iun 2015, 18:52
    totusi

    o fi avand 45 de ani, dar inca este sexy... nu a fost niciodata o frumusete clasica si cu toate acestea are farmecul ei, pe cand A. Marin, nu!

    1
    5

  • Mira pe 22 Iun 2015, 14:50
    un articol nedemn de eva.ro

    asta e o mizerie de articol ..femeia asta e foarte tare. Stie sa negocieze si nu accepta niciun compromis.

    1
    7

  • Corneliu pe 22 Iun 2015, 12:12
    Le sta bine in poza,

    se merita unul pe altul, sa ii uram cat mai multi ani alaturi de Felix, iar lui Felix toate cele bune, si sa nu-l lase parasuta.

    7
    1

  • Dan pe 22 Iun 2015, 11:29
    Mihaela Tziganu

    Arata bine si e diva? Si voi sunteti cu capul?

    8
    2

  • Cristina pe 22 Iun 2015, 08:44
    Mihaela Radulescu Tiganu

    Dupa operatia 'estetica' nerusita si dupa cum chiar se explica, ea vrea sa ne demonstreze ca inca ridica... Cam atat despre acest personaj. Eforturile ei disperate de a ramane in atentia publica ca sex simbol au esuat lamentabil. Cand incerci sa demonstrezi ca ai ramas tanar dupa ce te-ai carpit, este o problema. In rest, nimic deosebit. Cand deschide gura abereaza, inprovizeaza, fabuleaza,enerveaza .

    7
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod