Sex. Top 7 cele mai ciudate jucării erotice. Tu le-ai încerca?

Scopul lor este să producă plăcere şi să înlesnească calea spre orgasm. Din dorinţa de a le face cât mai incitante şi originale, producătorii reuşesc să-şi surprindă clienţii cu funcţii şi forme speciale. Iată câteva dintre cele mai ciudate jucării sexuale.
1 din 8

Vibratorul pentru văduve

Un designer olandez a creat un vibrator care poate servi drept urnă pentru cenuşa persoanei iubite. Vibratorul se găseşte într-o cutie cu amintiri, “21 de grame”, care poate fi deschisă cu o cheie placată în aur. Pe lângă bizara jucărie sexuală, cutia mai conţine un amplificator, pentru a putea reda melodiile preferate ale decedatului, şi un rezervor de parfum. Vibratorul fabricat din sticlă conţine o urnă placată cu aur, în care se pot depozita 21 de grame din cenuşa partenerului.

Ideea de a construi această cutie i-a venit olandezului din dorinţa de a combina dragostea faţă de cel decedat, durerea văduvelor şi sex. Inspiraţia pentru nume şi pentru cantitatea de cenuşă care poate fi păstrată în urna aurie din interiorul vibratorului a venit din credinţa că sufletului uman cântăreşte 21 de grame. Cutia cu amintiri a fost prezentată în cadrul Săptămânii Designului de la Milano, alături de alte produse create de Sturkenboom.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod