Sex. 5 poziţii care acţionează ca exerciţii fizice şi te scapă de celulită

Îmbrăcarea costumului de baie nu ţi-a provocat bucuria la care sperai? Aspectul de coajă de portocală al pielii şi colăceii sunt doar câteva dintre problemele care te fac să-ţi ascunzi trupul pe plajă? Este timpul să faci câteva schimbări. Nu numai în alimentaţie şi programul de fitness, ci şi în dormitor. Iată câteva poziţii sexuale care acţionează ca exerciţiile fizice şi te ajută să-ţi tonifiezi trupul.

România mondenă. Top 10 vedete feminine pe Facebook. Câte like-uri au cele mai îndrăgite staruri?

Cine e cea mai influentă personalitate din show-bizul autohton? Răspunsul nu are legătură numai cu România. Un astfel de clasament este şi va fi dominat de vedeta care a reuşit să aibă şi un impact internaţional.

Somn. 8 lucruri rele care ţi se pot întâmpla dacă nu dormi destul

Organismul uman are nevoie, în medie, de 7-9 ore de somn pentru a funcţiona optim, număr de ore pe care cei mai mulţi dintre noi nu-l îndeplinesc în mod constant

Sex. 5 poziţii cu care îl cucereşti şi-l faci să-şi uite fostele iubite

Eşti la început de relaţie, totul e bine şi frumos, însă umbra fostei iubite vă provoacă mici probleme? Poate ca i-a frânt inima, lăsându-l cu cu regrete şi frustrări, iar acum tu trebuie să-l "repari". Cel mai simplu mod de a-l ajuta să uite trecutul este să-i arăţi cât de minunată eşti. Lasă-l să vadă că eşti o femeie puternică şi înţelegătoare şi nu îşi va mai aminti de alte femei. Fii deschisă la noi experienţe sexuale, propune-i diferite tehnici şi poziţii şi arată-i cât de mult îl doreşti. 

Întoarcerea unei dive! Mihaela Rădulescu, la 46 de ani, încinge imaginaţia naţiunii

În această săptămână, a lăsat să se întrevadă urma unui tatuaj făcut în zona inghinală, tatuaj despre care a spus că e pentru iubitul ei, Felix

Sex. 5 poziţii erotice cu care îl poţi convinge să te ia de nevastă

Au trecut ani de la începutul relaţiei şi cererea în căsătorie întârzie? Poate este momentul să faci câteva schimbări în relaţie. Iar schimbări pot fi făcute şi în dormitor. Arată-i că eşti femeia potrivită pe care trebuie să o aibă alături întreaga viaţă şi aminteşte-i motivele pentru care s-a îndrăgostit de tine. Preia iniţiativa şi arată-i cât de pasională poţi fi în pat cu poziţii noi şi fierbinţi.

Răzvan şi Lidia. O poveste de dragoste care a aruncat în aer două familii!

Vedeta Antenei 1 a plecat de acasă, părăsindu-şi soţia şi cei doi copii, iar tatăl solistei crede că ea e încă virgină

Sex de împăcare. 5 poziţii care readuc armonia în cuplu după o ceartă

Nimic nu te ajută să treci mai uşor peste supărările provocate de partenerul tău decât o partidă de amor fierbinte. Este soluţia perfectă de a pune capăt unui conflict aprins, dar şi pentru a condimenta relaţia. Atunci când cuvintele nu reuşesc să stingă flăcările unui scandal amoros, surprinde-ţi iubitul cu un sărut pătimaş şi lăsaţi dragostea să treacă la fapte! Iată câteva poziţii intime care vor readuce armonia în cuplu.

Românii au talent. Misterioasa moarte a unui profesor de pizza de doar 30 de ani

Un tânăr care a încântat o ţară întreagă cu acrobaţiile făcute cu un aluat, în timpul celui mai popular show TV, a murit subit. A fost găsit fără suflare în apartementul în care locuia

Sex. 7 semne care îţi arată că sunteţi incompatibili în pat

Problemele din dormitor se numără printre principalele cauze care duc la destrămarea unui cuplu. Satisfacţia sexuală pe care o oferim sau o primim ţine, de multe ori, de compatibilitate. Iată câteva dintre semnele care îţi indică faptul că sunteţi incopatibili în pat. Discutaţi deschis despre problemele pe care le aveţi şi căutaţi soluţii!Nu simţi o legătură între voi doiSexul de calitate nu este doar o experienţă fizică, ci oferă şi satisfacţie sufletească, creând legături emoţionale puternice. Dacă după o partidă de amor, te simţi mai aproape ca niciodată de partenerul tău, iar el îţi răspunde la fel, atunci cu siguranţă aţi avut parte de o partidă reuşită. În caz contrar, situaţia trebuie să-ţi dea de gândit.Te face să te simţi neîncrezătoare în tineDe când sunteţi împreună, te simţi mai complexată ca niciodată? Unul dintre rolurile unui partener este să te facă să te simţi dorită şi atrăgătoare. Dacă el reuşeşte tocmai contrariul, în acest caz aeţi o problemă. Te presează să încerci tehnici sexuale care nu-ţi fac plăcereAceleaşi poziţii în fiecare seară pot face sexul să fie plictisitor. Însă, pentru a experimenta lucruri noi, trebuie să fiţi amândoi de acord. Te presează să faci sex atunci când nu-ţi doreşti sau să încerci ceva cu care nu te simţi confortabil? Poate fi un semn de incompatibilitate sexuală. Te compară cu fosteleÎţi povesteşti despre aventurile sexuale cu fostele şi chiar te compară cu celelalte femei din viaţa lui, făcându-ţi reproşuri? Nimeni nu vrea să se simtă comparat cu predecesorii. Discutaţi despre această problemă şi explică-i că astfel de comentarii sunt neplăcute. Diferenţe majore de libidouEl îşi doreşte să faceţi sex mai des decât ai vrea tu sau momentele în care tânjiţi la momente de pasiune coincid rar? În acest caz vă confruntaţi cu o problemă. Însă nu cu una care să nu poată fi rezolvată. Discutaţi deschis despre acest subiect şi găsiţi o cale mijloc, care să vă mulţumească pe amândoi.Este egoistPartidele voastre de sex durează maxim 5 minute şi ai uitat cum se simte un orgasm? Dacă partenerul tău se grăbeşte şi se gândeşte doar la propria satisfacţie, atunci ai de-a face cu un bărbat egoist şi trebuie să iei măsuri. Explică-i ce te deranjează şi abordează problema delicat, fără a-i răni orgoliul. Poate are o părere greşită despre mişcările care îţi plac în dormitor. Aşa că este mai bine să-i spui exact ce înseamnă o partidă de sex reuşită pentru tine. Dacă ţine la relaţia voastră, va face schimbările necesare.Îşi pierde interesul după sexLa terminarea partidei de sex, unii bărbaţi îşi pierd interesul şi se distanţează de partenera de cuplu. Nu şi dacă sexul a fost incredibil de satisfăcător. În acest caz, bărbaţii vor continua să-şi arate interesul, prin flirturi care să creeze anticipare până la următoarea partidă de sex.

Sex în lift. 5 poziţii pentru partide de amor spontane şi periculoase

Puţină adrenalină nu face altceva decât să intensifice pasiunea şi orgasmele. Aşa că dacă eşti în căutare de noi metode de a condimenta viaţa sexuală şi nu te temi de aventură, sexul în lift poate fi exact ceea ce ai nevoie. Blocaţi liftul între etaje şi bucuraţi-vă de câteva momente de pasiune! Nu vă lăcomiţi însă şi alegeţi o partidă scurtă pentru a nu agita vecinii. Nu renunţaţi la haine şi alegeţi poziţii simple. 

Criză la Atena. 5 vedete de ştiri comentează tragedia greacă

În România, criza elenă este privită cu atenţie de opinia publică, mai ales prin prisma legăturilor foarte puternice care există între cele două ţări

Sex. 5 poziţii erotice în care poţi folosi o pernă pentru intensificarea plăcerii

Nu numai că îţi poate asigura calitatea somnului, dar o pernă pufoasă îţi garantează şi orgasmul. Poate fi o jucărie sexuală utilă, transformând poziţiile clasice în tehnici care te vor conduce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Încearcă-le!

Primele doamne ale României. Cine-i cea mai tare, Maria Băsescu sau Carmen Iohannis?

A trecut peste jumătate de an de când la Palatul Cotroceni s-a instalat o nouă primă doamnă. E vorba de Carmen Iohannis. Fiecare apariţie a ei stârneşte un val de curiozitate. Ţinuta ei e urmărită de toată lumea şi comentată de la analişti politici până la creatori de modă.

Sex fără penetrare. 6 metode prin care îţi poţi păstra virginitatea

Orgasmul şi plăcerea sexuală se pot atinge şi fără penetrare. Ai nevoie de puţină imaginaţie şi de un partener dornic de noi experienţe. Iată câteva metode! Atingeri interzisePăstrează lenjeria intimă pe tine şi dă-i de înţeles iubitului că trebuie să muncească mai mult pentru a te aduce la orgasm. Alege o lenjerie de mătase şi lasă-l se te atingă prin ea. Acest joc inocent îţi poate aprinde simţurile mai tare decât penetrarea. Iar orgasmul nu va întârzia.Profitaţi din plin de sexul oralDacă nu vă grbiţi spre penetrare, aveţi ocazia să vă exploraţi unul pe celălalt cu buzele şi limba. Sexul oral este practica prin care cele mai multe femei reuşesc să aibă orgasm cu partenerul, aşa că nu trebuie să ratezi acest răsfăţ.Masaj eroticDacă întâmpini probleme în atingerea orgasmului, cauza poate fi dată de stres. În acest caz, un masaj erotic poate fi soluţia. Un alt truc fierbinte este să vă masaţi reciproc cu ulei şi să vă lipiţi trupurile unul de celălalt. Senzaţiile pot fi foarte inedite şi intense pentru amândoi.Masturbaţi-vă reciprocUnii sexologi sunt de părere că orgasmul femeii este mult mai complex decât cel al unui bărbat, care, aproape că vine instantaneu. Cel al femeii necesită un proces de învăţare. Ca să dobândeşti aşa zisa "deprindere" de a avea orgasm cu partenerul tău, experţii te sfătuiesc să apelezi la masturbare. Întâi pe cont propriu şi afli cum îţi place să fii atinsă, iar mai apoi în cuplu, când îi arăţi iubitului tău ce-ai învăţat despre corpul tău şi îl rogi să îţi urmeze exemplul. Vă puteţi masturba reciproc şi poţi constata că orgasmul vine mult mai repede, mai ales că dispare presiunea de a avea orgasm în timpul sexului.Poziţia 69 pentru orgasm simultanCând vine vorba de sexul oral, poziţia 69 este cea mai incitantă tehnică pe care o poţi încerca în dormitor. Sexul oral făcut simultan aduce satisfacţii mari ambilor parteneri şi creşte şansele orgasmului simultan. Poziţia clasică este cea în care femeia stă deasupra, astfel încât are controlul mişcărilor. Însă, pentru mai mult confort, puteţi sta pe o parte. Astfel iubitul tău are acces maxim la clitorisul tău, iar tu stai într-o poziţie comodă. Dacă ai sta deasupra, clitorisul ar fi prea departe de buzele partenerului, iar dacă ai sta dedesubt poziţia ţi s-ar părea prea incomodă, mai ales unghiul din care îi faci sex oral iubitului. Aşa că dacă vrei să ai un orgasm, optează pentru varianta pe o parte.Experimentează orgasmul sânilorSânii se numără printre cele mai sensibile zone ale trupului femeii. Dacă ai acorda o mai mare atenţie acestora şi i-ai explica iubitului tău cum îţi place să fie atinşi şi sărutaţi, ai putea constata că îţi place atenţia pe care aceştia o primesc. Ar trebui să ştii că sânii tăi au nevoie de cel puţin 20 de minute de atingeri ca să-ţi producă senzaţii nebănuite, şi, cine ştie, poate chiar un orgasm.

România mondenă. Top 10 cele mai ciudate imagini postate de vedete pe Facebook

Starurile din România sunt obsedate să posteze imagini în care sunt subiectul principal. Dar, cu toată strădania, nu reuşeşsc întotdeauna să se pună într-o lumină bună. De multe ori, te întrebi ce-o fi fost în capul lor atunci când au postat o imagine sau alta. Eva.ro a realizat un top al celor mai nereuşite imagini ale vedetelor postate de acestea pe Facebook.

Sex. 5 poziţii erotice pentru o noapte fierbinte în parc

O plimbare romantică sub lumina lunii poate fi începutul unei aventuri erotice de neuitat. Dacă este trecut de miezul nopţii, aţi găsit un loc retras unde să nu fiţi surprinşi şi vă place să trăiţi clipa, atunci este momentul pentru câteva minute de pasiune. Iată câteva poziţii "silenţioase" care nu vor atrage atenţia şi care pot fi practicate oriunde. Distracţie plăcută!

Miracolul Gabriel Cotabiţă! După un atac cerebral, speră să cânte din nou

În primele zile după accident, nimeni nu-i dădea vreo şansă, nici măcar medicii spitalului, dar prin eforturi supraomeneşti, a fost salvat

Sex. 6 beneficii ale partidelor de amor făcute dimineaţa. Cum te ajută?

Sexul poate fi un mod plăcut şi sănătos de a-ţi începe ziua. Nu numai că îţi asigură starea de bine pentru orele care urmează şi este benefic relaţiei de cuplu, dar poate fi şi un exerciţiu aerobic perfect. De asemenea, studiile au demonstrat că reduce riscul de atac de cord, îmbunătăţeşte fluxul sangvin şi activitatea aparatului circulator. Iar lista beneficiilor nu se opreşte aici. Dacă ai nevoie de motive să setezi alarma mai devreme, ţi le oferim noi.

Bianca Drăguşanu, apusul unei vedete. De ce nu mai e la modă?

Ea va continua să promoveze acel tip de femeie care atinge perfecţiunea prin intermediul bisturiului, care nu ştie să facă nimic şi care depinde întotdeauna de un bărbat sau altul