România mondenă: Top 5 burlaci pe care nici cele mai sexy femei nu i-au îmblânzit

Se ştie că bărbaţii nu sunt nerăbdători să ajungă în faţa altarului. Însă, atunci când sunt faimoşi, cu bani şi înconjuraţi de femei frumoase, burlacii mondeni preferă să amâne însurătoarea pentru cât mai mult timp.

România mondenă: 5 vedete care şi-au luat iubiţi tineri şi virili

Se zice că femeile sunt atrase de bărbaţii maturi şi potenţi din punct de vedere financiar. Însă, în cazul vedetelor lucrurile stau puţin altfel. Divele noastre sunt atrase de bărbaţii tineri şi potenţi sexual.

Bianca Drăguşanu: 5 calităţi şi 5 defecte în opinia lui Cătălin Botezatu

Exclusiv pentru eva.ro, designerul vorbeşte despre "Barbie de România", despre cât de superficială este Bianca, dar şi cât de sensibilă poate fi, în unele momente. Mai mult, Bote afirmă că diva "este Bianca Drăguşanu datorită lui Cătălin Botezatu" şi că nu regretă nicio clipă faptul că a investit atât de mult din punct de vedere financiar, cât si sentimental, în Bianca.

Dezbatere Eva: Cu chiloţi sau fără? Cum e mai sănătos, cool sau confortabil?

Cu siguranţă te-ai întrebat cum ar fi să nu porţi chiloţi pe sub haine. Sau poate deja ai pus în practică... În orice caz, este o dezbatere "serioasă", mai ales printre cei care nu se ruşinează de astfel de subiecte.

Epilatul inghinal: 16 modele sexy pentru primăvara asta. Pune-le în practică!

Modalităţile de epilare sunt foarte variate şi cu siguranţă poţi alege ceva care să fie "suportabil". Evident că nu este absolut nicio plăcere în a pune în practică această procedură dureroasă, dar măcar poţi face haz de necaz.

Vedete România: 5 burlaci "în lacrimi"

S-au certat, au divorţat, s-au jignit şi şi-au spălat rufele în public, dar cu toate astea nu au rezistat să nu declare cu emoţie iubirea pentru fostele partenere sau aprecierea pentru acestea.

Ce spune despre tine poziţia ta preferată de sex

Poziţia ta preferată de sex îţi poate dezvălui lucruri foarte interesante despre tine. Învaţă să te cunoşti mai bine şi descoperă ce se ascunde în spatele preferinţei tale pentru o anumită poziţie. Iată opt dintre cele mai comune poziţii şi ce spun despre tine:

Pedofilul de la OTV: Doru Iuga, obsedat de sex cu minori

Doru Iuga (33 de ani) a fost directorul postului de televiziune OTV, popular şi contestat pentru agresivitatea şi scandalul pe care-l promovează constant. Proprietarul e Dan Diaconescu, un realizator de emisiuni tabloide, milionar în euro şi cu mari ambiţii politice.

Cutremurul din Japonia: 5 femei cu poveşti uimitoare

Dramele se ţin lanţ în Japonia, dar unele dintre ele ies în evidenţă prin natura lor şi reuşesc să ne impresioneze mai mult decât altele. Îţi prezentăm mai jos poveştile extraordinare ale unor femei din Japonia, care au trecut prin evenimente dramatice cu curaj şi demnitate.

Sfârşitul lumii: 7 motive pentru care nu va veni sâmbătă

Mulţi oameni din România, speriaţi de mijloacele mass-media şi de profeţiile Apocalipsei, aşteaptă ca sfârşitul lumii să fie în data de 19 martie. De ce? Pentru că la această dată, Luna este în cel mai apropiat punct de Pământ. Şi de aici, isteria e gata.

Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu: care-i cea mai tare?

Fiecare dintre ele reprezintă un brand, iar oricine se asociază cu numele lor are succesul garantat. Am reuşit să le facem "CV-ul" celor două dive, catalogând fiecare secţiune în parte cu un număr de stele de 1 la 5, criteriul fiind cel de "bun-simţ". Iată rezultatele:

Cum rămâi cu cât mai mulţi bani după ce îi dai papucii

Eşti materialistă. Ştii foarte bine asta, dar îţi este teamă să recunoşti pentru că fetele materialiste nu sunt privite cu ochi buni. Dar să lăsăm morala şi să trecem la lucruri mai practice.

De ce taci?

Poate crezi că e mai uşor. Poate crezi că e mai simplu să nu vorbeşti cu partenerul tău. Dar tot ce nu-i spui nu dispare, se strânge acolo între voi. Şi, zi după zi, se ridică un zid care până la urmă o să vă separe.

De ce vrei silicoane?

Ştiu, prima ta reacţie e să spui că nu vrei silicoane. Că n-ai vrut niciodată şi nici nu te gândeşti la asta. Dar e doar o reacţie. Nu există femei mulţumite de felul cum arată. Întotdeauna, când te uiţi în oglindă descoperi ceva ce te nemulţumeşte la tine şi asta oricât de bine ai arăta.

De ce îţi place la cumpărături?

De ce nu? Cumpărăturile sunt, în acelaşi timp, motiv de relaxare, dar şi de stres. Plimbarea prin magazine te încântă, dar faptul că nu-ţi găseşti pantofii potriviţi, la preţul potrivit te scoate din minţi.

De ce îţi place bârfa?

Pentru că îţi place să afli lucruri noi. Îţi place să comentezi, îţi place să ai un punct de vedere. Bârfa e un gest de proastă creştere în momentul în care are conotaţie negativă. În momentul în care desfiinţează pe cineva. În momentul în care judecă.

De ce nu te ierţi?

Nu e nimeni perfect. Tu de ce crezi că nu poţi greşi? Nu trebuie să-i ierţi întotdeauna pe ceilalţi şi să te învinovăţeşti numai pe tine. Iertarea înseamnă s-o faci şi faţă de tine. De fapt, cea mai multă energie o pierdem judecându-ne, o pierdem făcând promisiuni că a doua oară nu mai facem, deşi nu asta e ideea.

De ce ţipi la copilul tău?

Ţi l-ai dorit atât. Ai făcut atât de multe sacrificii, ai tremurat pentru el, n-ai dormit nopţile, l-ai hrănit şi, acum, ai momente în care reacţionezi violent la problemele lui.

De ce nu mai zâmbeşti?

Nu eşti singura care are probleme. Dar, bineînţeles, ale tale sunt cele mai importante. Cu toate că, dacă ridici privirea din pământ, vei vedea oameni mai îngreunaţi de viaţă decât tine şi mult mai veseli.

De ce îţi plac dulciurile?

Pentru că sunt bune. Şi, mai ales, ai nevoie de ele când eşti deprimată. Da, ai văzut în filme. Fetele frumoase plâng în faţa televizorului, mănâncă îngheţată şi nu se îngraşă. Problema ta e că nu faci parte din acea categorie sau că asta se întâmplă numai în film. La tine se depune imediat.