Cum rămâi cu cât mai mulţi bani după ce îi dai papucii

Eşti materialistă. Ştii foarte bine asta, dar îţi este teamă să recunoşti pentru că fetele materialiste nu sunt privite cu ochi buni. Dar să lăsăm morala şi să trecem la lucruri mai practice...

Cum faci să rămâi cu cât mai mulţi bani după ce îi dai papucii tipului cu care te-ai cuplat numai din interes?

Găseşti mai jos câteva idei, dar aşteptăm şi propunerile tale.

1 din 5

Investeşte în bijuterii

Un bărbat îndrăgostit nu rezistă tentaţiei de a-şi răsfăţa iubita cu tot felul de cadouri. Dar ca totul să iasă cât mai "profitabil", fă-l să înţeleagă că îţi plac bijuteriile. Cele scumpe, mai exact. Când vă veţi despărţi, bijuteriile îţi vor rămâne ţie, evident
MAI MULT DESPRE: relatie, bani, card, masina, materialista
 

Comentarii (27)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Shark pe 15 Oct 2012, 10:50
    Articolul este scris intr-o nota ironica

    Dintre "n" persoane ce au comentat aici, a auzit cineva de ironie sau sarcasm? Inainte de a comenta, s-a gandit vreunul ca poate articolul este scris intr-o nota ironica, nicidecum ca un articol serios?

    0
    0

  • george_alex86 pe 17 Iun 2011, 20:32
    penibil articol

    articolu asta a fost scris asa de plictiseala presupun,nu?!

    1
    0

  • Radu pe 20 Mar 2011, 19:18
    Foarte penibila aceasta persoana!

    Ii clar ca persoana care a scris acest articol este una materialista si cu siguranta fata...Daca asa te-au invatat parintii sau iti urmezi gandirea ta proasta, n-ai decat. Asta inseamna ca iti vinzi corpul pentru bani, te vinzi singura, deci nu ai valoare ;), sper sa nu ai niciodata...

    0
    0

  • maria pe 18 Feb 2011, 11:15
    opinii

    pt annayse: fiecare om are dreptul de a-si exprima punctul de vedere, dar, daca tu nu poti sesiza limitele, no problem... ziarista a scis un articol (aprobat probabil de un administrator de site) la modul general, daca vrei sa il citesti si sa iti spui parerea nu ai decat, daca nu....faca-se voia Domnului!

    4
    1

  • Critical pe 18 Feb 2011, 00:35
    Un articol reprezentativ

    Ei bine la prima gandire am zis si eu ca este penibil, asa este dar stiti...chiar asa sunt romanii, daca ne uitam in statistici rata de casatorii a scazut, nu stiu cati ajung pe holuri prin tribunale sa observe cum se desparte familii si cum se judeca ani grei pentru o palma de pamant. Articolul este scris de un roman si el stie bine cum este el deoarece toti suntem la fel ca el, ce ne mai ascundem, se stie bine ca foarte multe femei din rRomania sunt materialiste, stiti ce furnizor este rRomania pentru femei cand vine vorba de dame de companie in tarile straine ? Stiu ca doare dar le reprezinta bine pe unele, chiar daca spun ca nu dar tot ar vrea daca le lasa barbatul sa-i ia cat mai mult din avere....si daca autorul este penibil atunci toti suntem la fel ca el, rata anturajului pe materialism, al tine pe autor bine in spate dovedint ca este sustinut. Si,.,.ati vazut voi femeie sa marite cu un aurolac ? Ei bine cand o sa vedeti atunci nu sunt materialiste femeiile de prin rRomania, pana una alta sa ne traiasca tara.

    5
    0

  • FABs pe 17 Feb 2011, 23:44
    sfaturi de ex-producatoare obosita :))

    Trecand peste penibilitatea articolului, sfaturile sunt fumate de mult, nu mai pune nici un broscan venit acu din codru botul la asa ceva. Poate functionau pe vremea cand autoarea s-a lasat de produs si s-a apucat de scris, dar these days you have to get more creative than this :D

    2
    0

  • Marina ;) pe 17 Feb 2011, 21:05
    @ Maria -- >se pare ca unul dintre scopuri a fost atins... e citit/ comentat articolu'

    Mai, n-a zis nimeni sa nu-ti scrii articolele fara prejudecati. E super. Da', pe bune acum, te mandresti cu asta: "Găseşti mai jos câteva idei, dar aşteptăm şi propunerile tale."? Acuma, tu chiar crezi ca materialistele au nevoie de sfaturi? Dupa ce ca la tv se promoveaza "asistenta" pe post de job de succes(-uri), mai veniti si voi cu articole care mai au un pic si spun: 'foarte bine ca esti materialista'; ____________________________________________________________________"Eşti materialistă. Ştii foarte bine asta, dar îţi este teamă să recunoşti pentru că fetele materialiste nu sunt privite cu ochi buni." OK, recunosc. Sunt materialista. Intotdeuna mi-au placut hainele, bijuteriile si alte obiecte frumoase/ scumpe. Dar nu as sta cu un baiat pentru asta. Pretuiesc lucrurile trecatoare (pentru ca sunt superficiala!), dar asta nu-nseamna ca m-as vinde. Sa promovezi chestiunea asta --combinatu' pentru bani-- e absolut ridicol. Mai bine ati scrie articole despre cum sa faci bani multi si usor! (pont: anagajeaza-te la eva.ro) _________________________________________Si acum, un sfat pentru materialiste: gaseste-ti un martalog, ia-l de barbat, supravegheaza felul in care-si scrie testamentul, asigurandu-te ca iti lasa tie cea mai mare parte din avere, iar intr-o noapte "iubeste-l" pana moare. Eh, nu-i asa ca-i mai bun sfatul meu? De departe! (tip: ai grija sa nu dai de Hugh Hefner--pare rezistent!)

    2
    0

  • Ana pe 17 Feb 2011, 18:26
    Multa lume cu gandire limitata

    Vai vai, ce de reactii agresive. E un simplu articol, chiar amuzant. Si chiar nu pot intelege ce va agitati atat, sunt femei care stiu ce vor, sunt femei care sunt constiente ca barbatii sunt ce sunt si se poate profita de pe urma lor. Nu zic ca e ceva etic, dar fiecare face cum crede. Eu una, nu le condamn pe femeile ce reusesc sa faca ce vor dint-un barbat, bravo lor. Stiti...fetele bune ajung in Rai, fetele rele ajung unde vor ele! Si daca tot e sa fim rele...(doar e in natura noastra) ar trebui sa reganditi putin situatia voastra, sa va imaginati ca v-ati nascut intr-o tara unde femeile sunt tratate ca niste animale si e la regula zilei sa fie violate si sa se stearga podeaua cu ele sau sunt folosite pe post de sac de box. Asa ca inainte sa comentati aiurea sa va ganditi pe cine slaviti atat, ipocritelor!

    6
    1

  • oana pe 17 Feb 2011, 17:08
    cum vi se pare asta?

    intervin si eu cu alt subiect:)) am gasit un film tare pe net azi si ma gandeam ca poate vreti sa-l vedeti, ca e f funny sa ii alegi tipului din film ce cadou vrei: http://www.youtube.com/watch?v=eBAwDBwdr2s

    4
    2

  • roxana pe 17 Feb 2011, 15:24
    funny

    de cine ne e mila in acest articol? de barbatii cu bani si libidinosi, care cheltuiesc ce au pe femei usoare, frumoase si bune de gura? se merita unii pe altii:))

    3
    1

  • annayse pe 17 Feb 2011, 15:17
    PFFF

    mai draga MARIA dreptul la opiniie nu este tot una cu formator de opinii asa cum se vrea acest ,,articol,,dar tu u probabil nu prea intelegi asta

    2
    2

  • annayse pe 17 Feb 2011, 15:12
    nesimtire maxima

    adica nu este destul ce vedem zilnic in ziare,atatea penibilitati acum ati inceput si voi cu sfaturi gen,,cum sa ajungi o prostituata de succes,vai de capul tau care ai scris aceasta aberatie...cata nesimtire doamneeee!!!probabil asa te chinui tu sa faci rost de niste banuti in plus...

    2
    1

  • maria pe 17 Feb 2011, 15:07
    dreptul la opinie!

    Fiecare jurnalist are dreptul sa-si scrie, fara constrangeri, tabuuri sau prejudecati propriile articole. Ce reactii violente a starnit acest articol... Paradoxal pentru o societate asa zis democratica...Nepermis de dure si violente reactiile dvs.

    4
    1

  • ada pe 17 Feb 2011, 14:28
    cronica carcotasilor

    ca merita acest articol, sa vada lumea ce zuze ajung sa publice la EVAAAA :))

    2
    1

  • kjn pe 17 Feb 2011, 14:23
    dati numele autoarei !

    pitzi... care ai scris articolul asta, te vom pune in clasamente, cu poza ta alaturi, si explicatia "CEA CARE S-A NASCUT DEGEABA" . n-ai iubit, nu vei fi niciodata iubita, n-ai nimic sfant nici inaintea, nici in urma ta, poti sa te arunci la tren :))

    3
    3

  • THUNA pe 17 Feb 2011, 14:09
    ce vreti cu articolul asta????

    Nu credeti ca sunt deja destule fete/femei care se gandesc numai la bani?Ar trebui sters articolul ca si asa sunt destule materialiste nu le mai dati si voi idei.Trebuie sa ne gandim ca si barbatii au suflet si nu trebuie sa ne batem joc de ei.

    3
    3

  • Sile Biciclistu' pe 17 Feb 2011, 13:44
    Si va mirati de violenta domestica...

    Deci cum au mai zis si doamnele de mai jos, nu-s destule femei materialiste ca va si ganditi sa oferiti un crash course in stoarcerea banilor de la barbati. Cred ca fiecare barbat a "muscat-o" cu o astfel e femeie si si-a invatat lectia. Eu sper ca ultima care-a facut asa sa manance din ghena...soon, real soon.

    2
    1

  • andrea pe 17 Feb 2011, 13:35
    nu sunte-ti normali!!!!

    pe langa faptul ca sunt foarte multe materialiste mai postati si astfel de articole!!!!!!!!!!!RUSINE SA FIE!!!!cu siguranta cine a scris acest articol e tot o MATERIALISTA!!!!!!

    2
    4

  • gheatza pe 17 Feb 2011, 13:17
    cata ipocrizie

    adica ei nu merita sa fie iubiti pt ce sunt decat pt ce au?

    3
    1

  • Dragon_fly pe 17 Feb 2011, 11:12
    DELETE

    VĂ ROG FRUMOS SĂ STERGEȚI ACEST ARTICOL !

    7
    6

  • Dragon_fly pe 17 Feb 2011, 11:10
    aberații!!!!!!!!!!!

    cum puteți să postați un astfel de articol? e penibil ți indignant chiar! doar pentru asta să te angajezi intr-o relație? relația e dragoste, atitudine... da nu profit! RUȘINE! RUȘINE!

    6
    1

  • Magadutz pe 17 Feb 2011, 09:24
    aberant!

    Un articol cretin de-a dreptul! Cred ca au gresit locul postarii lui.

    9
    1

  • elenush05 pe 17 Feb 2011, 08:37
    bla bla bla...

    oribil articolul!in plus,da dovada de perversitate,prostie etc.Asadar,cine a scris articolul sa-i fie rusine.

    8
    2

  • ada pe 17 Feb 2011, 08:19
    rusine

    pe langa faptul ca este delasator sa faci asa ceva, este rusinos pentru voi ca publicati astfel de articole. RUSINE SA VA FIE!!!

    8
    1

  • me_eva pe 17 Feb 2011, 01:01
    bleah

    acelasi autor care a mai scris si alte articole de kkt.

    8
    2

  • Marina ;) pe 16 Feb 2011, 23:45
    inca ceva...

    de ce nu mai apar toate articolele cu semnatura autorului (respectiv)? yo-nteleg ca nimeni nu si-ar asuma asemenea porcarie, dar totusi (cum ar zice -pleonastic- o "prietena")...

    9
    1

  • Marina ;) pe 16 Feb 2011, 23:43
    uau... maxim penibil.... MAXIM, am zis!

    ce articol imbecil! 1) care pitipoanca nu stie deja sfaturile astea? si 2) de ce scrieti asa ceva? asta-i unul dintre publicurile voastre? - > fetele care umbla dupE bani? pai, parca voi, EVElor, erati cu dragostea, cu iubirea, cu amorul (...si alte sinonime)!

    12
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod