Epilatul inghinal: 16 modele sexy pentru primăvara asta. Pune-le în practică!

Modalităţile de epilare sunt foarte variate şi cu siguranţă poţi alege ceva care să fie "suportabil". Evident că nu este absolut nicio plăcere în a pune în practică această procedură dureroasă, dar măcar poţi face haz de necaz.

Modalităţile de epilare sunt foarte variate şi cu siguranţă poţi alege ceva care să fie "suportabil".


Evident că nu este absolut nicio plăcere în a pune în practică această procedură dureroasă, dar măcar poţi face haz de necaz.


Modelele interesante şi amuzante pe care le poţi realiza poate te ajută să îţi descreţeşti fruntea şi chiar să îţi surprinzi iubitul.



Iată câteva "tipare" pentru epilatul inghinal:



Formele dreptunghiulare








Sunt cel mai uşor de obţinut pentru că ai de-a face cu linii drepte. Tot ce trebuie să faci este să-ţi imaginezi linii drepte care să delimiteze suprafaţa neepilată, iar apoi să îndepărtezi tot părul din jur.

Cel mai simplu le poţi realiza cu aparatul de ras, dar dezavantajul este că pielea îşi va pierde fineţea chiar de a doua zi.



Formele triunghiulare

 


Pentru că imită forma naturală de "V" a zonei pubiene, aceste modele triunghiulare sunt mai simplu de realizat şi nu par ieşite din comun, asta dacă eşti mai puţin îndrăzneaţă şi nu vrei să-ţi şochezi iubitul.

Unele dintre ele au primit denumiri amuzante, precum Margarita, Martini sau Şampanie, datorită asemănării lor cu paharele din care sunt servite aceste băuturi.

Formele decorative







Vei avea nevoie de ceva îndemânare pentru realizarea acestor modele. Ca să-ţi fie mai uşor, poţi folosi un creion dermatograf pentru a contura modelul pe piele. Epilează apoi în jurul conturului trasat şi scurtează cu un trimmer părul cuprins în forma obţinută.

Formele decorative sunt ideale dacă eşti o fire mai dezinvoltă şi mai ales dacă vrei să-i faci o surpriză amuzantă iubitului tău.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • helen_2u pe 29 Mar 2012, 00:03
    ;))

    majoritatea barbatilor PREFERA totul gol golut,deci fara par

    15
    5

  • Cris pe 23 Mar 2012, 00:54
    epilarea

    Cea mai buna este epilarea SPL. Tine pana la cinci ani, cand o sa inceapa sava apara iar cate un fir veti si uita cum era inainte. Eu am incercat este super. Am fost la salonul din Colentina , la Kelebek .

    5
    2

  • Taraxacus pe 6 Mar 2012, 23:52
    :)

    Cea mai frumoasa, indiferent de varsta este cea epilata total, cheala bec si data cu balsam after shave. E pretentioasa asa pt ca inteapa dupa 4-5 zile si de aceea trebuie barbierita din nou. Cand ai fire albe de par in cap apar si acolo jos vor aparea fire albe ceea ce este scarbos. Ce mai dragutza "coafiura" pe care am vazut-o a fost cea in forma de cap de pisica....

    20
    14

  • helena_ramy pe 6 Mar 2012, 09:39
    :*

    Mai fetelor , pentru ai face si pe plac barbatului trebuie si un modelutz dragutz cu putzin parutz:))) parerea mea :p ei cred ca este mai sexy decat toatal epilata:**:*:*:

    16
    7

  • andreea pe 5 Mar 2012, 21:23
    ...

    dar tot mai bine e cu un modelutz dragutz sexy ;)

    12
    10

  • lia pe 5 Mar 2012, 18:32
    :))

    mai taie jos din par, da-l dracu' :))))))

    26
    1

  • Y-anna pe 5 Mar 2012, 18:04
    *

    da... mai bn tot..:))

    15
    3

  • onutta21 pe 5 Mar 2012, 11:30
    ***

    tot mai bine este epilat total :)

    78
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod