Ce spune despre tine poziţia ta preferată de sex

Poziţia ta preferată de sex îţi poate dezvălui lucruri foarte interesante despre tine. Învaţă să te cunoşti mai bine şi descoperă ce se ascunde în spatele preferinţei tale pentru o anumită poziţie. Iată opt dintre cele mai comune poziţii şi ce spun despre tine:
Poziţia ta preferată de sex îţi poate dezvălui lucruri foarte interesante despre tine. Învaţă să te cunoşti mai bine şi descoperă ce se ascunde în spatele preferinţei tale pentru o anumită poziţie. Iată opt dintre cele mai comune poziţii şi ce spun despre tine:

Tu deasupra

Te simţi bine în pielea ta, îţi place cum arăţi şi îţi iubeşti corpul. Nu ai absolut niciun complex în ceea ce te priveşte şi chiar adori să fii admirată de iubitul tău în timp ce faceţi sex.

Doggy Style

Nu îţi este teamă să-ţi manifeşti şi latura sălbatică, din când în când. Indică şi faptul că îţi place să fii dominată, dar numai în pat şi numai atunci când ai tu chef!

Linguriţa

Îţi place să te simţi în siguranţă, iar această poziţie îţi oferă ceea ce ai nevoie. Vrei să simţi tot corpul partenerului tău lipit de al tău. Lipsa contactului vizual, pe de altă parte, poate reduce din schimbul de emoţii pe care le trăiţi.

El în poziţia şezut, tu deasupra

Dacă îţi place să-ţi surprinzi iubitul cu o partidă de sex când stă pe canapea şi preferi poziţia aceasta şi în pat, este un semn clar că eşti impulsivă, îţi place să trăieşti clipa şi nimic nu te poate opri să faci ceea ce te "taie" capul. Trăieşti după motto-ul "Aici, acum!"

În picioare, sub duş

Ai un libido destul de mare şi îţi place să pui în aplicare tot felul de poziţii. Dar cele pe nepregătite sunt cel mai mult pe placul tău. Pe de altă parte, sexul sub duş poate indica faptul că apa care se scurge pe trupurile voastre este un afrodisiac cât se poate de puternic pentru tine. De asemenea, te plictiseşti destul de repede şi ai nevoie constant de ceva nou.

Poziţia 69

Îţi place echilibrul şi asta se manifestă şi în pat. Vrei să oferi, dar şi să primeşti, în acelaşi timp, şi nu vrei sub nicio formă să ai senzaţia că tu te sacrifici sau că tu primeşti mai puţin decât celălalt.

Sprijinită de perete

Vrei să simţi că partenerul te doreşte foarte mult. De asemenea, este un semn că vrei plăcere instant şi te laşi dusă de val oricând se iveşte ocazia.

Poziţia misionarului

Monogamia este cuvântul cheie pentru tine. Nu vrei să spargi tiparele în niciun fel, dar tot ceea ce vrei este să fii alături de partenerul tău pentru totdeauna. Pe de altă parte, vrei să-i vezi ochii şi să-i ghiceşti fiecare emoţie.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandrina pe 25 Oct 2011, 16:13
    mmm

    toate pozitiile sint bune, dar cel mai mult imi place deasupra

    6
    0

  • eu pe 22 Oct 2011, 22:28
    ...

    eu le pot face pe toate

    12
    1

  • petrut pe 22 Oct 2011, 22:27
    este frumos

    sun mai multe pozitii

    6
    0

  • onutta21 pe 20 Oct 2011, 12:17
    ***

    sunt mai multe pozitii preferate

    14
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod