Sex. 7 semne care îţi arată că sunteţi incompatibili în pat

Problemele din dormitor se numără printre principalele cauze care duc la destrămarea unui cuplu. Satisfacţia sexuală pe care o oferim sau o primim ţine, de multe ori, de compatibilitate. Iată câteva dintre semnele care îţi indică faptul că sunteţi incopatibili în pat. Discutaţi deschis despre problemele pe care le aveţi şi căutaţi soluţii!

Nu simţi o legătură între voi doi
Sexul de calitate nu este doar o experienţă fizică, ci oferă şi satisfacţie sufletească, creând legături emoţionale puternice. Dacă după o partidă de amor, te simţi mai aproape ca niciodată de partenerul tău, iar el îţi răspunde la fel, atunci cu siguranţă aţi avut parte de o partidă reuşită. În caz contrar, situaţia trebuie să-ţi dea de gândit.

Te face să te simţi neîncrezătoare în tine
De când sunteţi împreună, te simţi mai complexată ca niciodată? Unul dintre rolurile unui partener este să te facă să te simţi dorită şi atrăgătoare. Dacă el reuşeşte tocmai contrariul, în acest caz aeţi o problemă. 

Te presează să încerci tehnici sexuale care nu-ţi fac plăcere
Aceleaşi poziţii în fiecare seară pot face sexul să fie plictisitor. Însă, pentru a experimenta lucruri noi, trebuie să fiţi amândoi de acord. Te presează să faci sex atunci când nu-ţi doreşti sau să încerci ceva cu care nu te simţi confortabil? Poate fi un semn de incompatibilitate sexuală. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod