adidas le oferă jucătorilor de tenis mai multă energie cu noul pantof sport - Barricade Boost™

adidas Tennis prezintă cea mai recentă  inovație dedicată pantofilor sport pentru tenis, prin lansarea Barricade Boost™,  pantoful sport ce combină stabilitatea și durabilitatea renumitului model Barricade și energia revoluționară a spumei Boost.

Introducerea tehnologiei Boost pe terenul de tenis asigură un retur incomparabil de energie și le oferă jucătorilor energia necesară pentru a juca la cel mai înalt  nivel până în setul final.

“Barricade Boost™ stabilește noi cote ale returului de energie pentru mișcările dinamice din tenis și pune la dispoziția jucătorilor o tehnologie de ultimă generație pentru a-i ajuta să exceleze pe teren.

Tehnologia Boost a reinventat industria pantofilor sport în anul 2014 și de aceea am decis să introducem această inovație și pe terenul de tenis.

Acest pantof sport combină avantajele ambelor modele – toate caracteristicile modelului Barricade, cu un plus de energie adus de modelul Boost.” a declarat Alex Chan, Category Director Tennis pentru adidas. Pantoful Barricade Boost asigură confort jucătorilor și oferă  un plus de energie  pentru  fiecare mișcare de pe teren. Barricade Boost prezintă cele mai performante caracteristici ale pantofilor sport de tenis:

•Tehnologia Boost oferă confort datorită capsulelor TPU, care alcătuiesc unul dintre straturile tălpii.

Datorită structurii lor unice, capsulele BOOST stochează și eliberează energia mai eficient la fiecare pas sau mișcare laterală.

•Adiwear 6 –  talpa exterioară durabilă din cauciuc, adecvată meciurilor jucate pe zgură, asigură o aderență maximă în toate direcțiile până și celor mai rapizi jucători.

• AdiTuff 360 – o țesătură de calitate superioară, ce permite pielii să respire și asigură durabilitate în cazurile de abraziune extremă în timpul mișcărilor de pe teren.



• Calapodul revoluționar oferă un suport maxim pentru picior, stabilitate și confort pe teren.
Noul pantof sport Barricade Boost  a fost  lansat pe 1 iulie  în culorile roșu aprins  și lime fluorescent și va fi disponibil în magazinele adidas.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod