ECCO a creat pielea HM100K- o reinterpretare a conceptului de IMPERMEABILITATE!

După multe zile cu soare și petreceri de toamnă târzie în grădini, sezonul rece chiar este aici. Vremea urâtă îți strică orice chef de ieșit cu prietenii sau de mers în oraș? Nu îți anula planurile, fiindcă ECCO te va surprinde cu o nouă tehnologie.
Pentru că știm cât de important este pentru tine confortul, ECCO a produs pielea HM100K, un tip de piele premium, care îți oferă elementul pe care îl cauți: impermeabilitatea.

Ce model sa alegi sezonul acesta?


ECCO TredTray îți va oferi confort, dar și stil . Nu renunța nicio secundă la stilul tău și la planurile tale, indiferent de vremea de afară! ECCO TredTray sunt realizați să satisfacă și cele mai exigente cerințe.



Bucură-te de aceste noi modele de încălțăminte rezistente la apă, care sunt o alegere fantastică pentru zilele ploioase sau cu zăpadă.

Profesioniștii recomandă pielea HM100K!


Pentru ECCO, tehnologia vine la pachet cu designul atractiv, de aceea pielea HM100K folosește un proces de ultimă generație, dezvoltat în tăbăcările proprii și folosește tehnici de impermeabilitate pentru a produce încălțăminte potrivită pentru acest sezon.



Indiferent dacă mergi prin ”jungla urbană” sau explorezi zone rurale, tehnologia de ultimă generație și tehnicile de impermeabilizare te vor proteja, păstrându-ți picioarele uscate și confortabile indiferent de drum.


Pielea HM100K specifică ECCO se îmbină cu tehnologia HYDROMAX® și te ajută să ai un confort general chiar și în condiții de vreme nefavorabilă. Cool, nu?



În plus, testat în laboratoarele ECCO, pielea HM100K a fost supusă la peste 100.000 de flexări care au simulat mișcarea piciorului, fără să afecteze în niciun fel încălțămintea.

Pielea HM100K este highlight-ul ECCO TREDTRAY și reprezintă o soluție inovatoare și premium, cu rădăcini în patrimoniul brand-ului.



Ești pregătit să îți impresionezi prietenii sezonul acesta?   
Provocarea pentru tine este ...100.000 de pași cu ECCO TredTray, ECCO HM100K îți garantează 100% impermeabilitate!


ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul.

Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 90 de țări, la peste 2.200 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963, și are peste 21.000 de angajați în întreaga lume.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod