Jorge, vacanta romantica in Grecia alaturi de sotia lui. Artistul a mers pe apa si s-a plimbat cu bicicleta de lemn!

Jorge a petrecut o vacanta de vis in Grecia alaturi de sotia lui, Ramona. Cei doi au ales ca destinatie insula Mykonos si au optat pentru un sejur romantic, doar in doi.
In cele sapte zile petrecute pe insorita insula, Jorge si Ramona au descoperit frumusetile pitoresti ale locului, bucataria traditionala, au facut lungi plimbari la ceas de seara, admirand superbe apusuri de soare si infinitul albastru al marii.

Au inchiriat o masina si au putut astfel descoperi locuri retrase cu golfuri azurii si peisaje impresionante. In alta zi, s-au plimbat cu biciclete din lemn, un model inedit prin aspect, dar complet functional.

Una din cele mai de impact fotografii realizate in vacanta il prezinta pe Jorge mergand pe apa.
Multi dintre cei care au vazut-o ulterior au crezut ca este prelucrata in Photoshop. In realitate, artistul statea in picioare deasupra unei stanci care ajungea exact la nivelul apei, creandu-se astfel iluzia ca paseste pe valuri.

Artistul a ales Grecia, in ciuda situatiei economice dificile cu care se confrunta tara, mai ales pentru ca este locul de unde provin stramosii lui.

„Am vrut sa mergem in Grecia pentru ca familia din partea tatalui meu provine din Salonic. In Grecia aproape oriunde este frumos si, in plus, si aproape de Romania.
Iubesc mancarea, muzica si dansurile traditionale din vechea Elada. Aveam programata vacanta de ceva vreme si nu ne-am speriat de ce auzeam la televizor ca se intampla in prezent in Grecia. A fost totul in siguranta. Nu ne-am lovit de probleme de niciun fel. De la transport, la cazare si la toate activitatile pe care le-am avut, totul a fost bine. Am putut retrage de la bancomate si mai mult de 80 de euro pe zi deoarece limita este valabila doar pentru cetatenii greci. Insa, oricum, am avut la noi cash si am avut cu ce plati in orice imprejurare, asa ca nu au existat nicio problema.
Grecia a fost si va ramane un loc ideal pentru a petrece vacanta”
, povesteste Jorge.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod