Sex. 7 greşeli pe care le faci în pat şi îţi compromit partida de amor

Crezi că este uşor să satisfaci un bărbat în pat? Ei bine, nu. Dacă l-ai adus la orgasm nu înseamnă neapărat că partida de amor a fost reuşită. Să cucereşti un  mascul, fizic şi mental, poate fi un lucru foarte complicat. Iată câteva dintre greşelile pe care le faci şi care îl fac să te considere nepricepută în pat.
 
Nu preiei controlul
Pentru o relaţie echilibrată, trebuie să fiţi amândoi activi. Şi bărbaţii vor să se simtă doriţi şi au nevoie de atenţie. Aşa că surprinde-l şi preia controlul. Dezlănţuie-te şi preia iniţiativa, controlând poziţiile şi mişcările. Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile sigure pe ele. 

Nu eşti deschisă spre noi experienţe
Aceleaşi poziţii în fiecare seară pot face sexul să fie plictisitor. Fii deschisă la noi experienţe şi arată-i iubitului că poţi fi o amantă pasională. Nu trebuie să încerci poziţii dificile, important este să aduci noi mişcări pentru a combate rutina. 

Eşti nesigură pe tine
Vergeturi, celulita, colăcei, toate avem "defecte" care ne stresează. Nimeni nu este perfect. Bărbaţii însă sunt atraşi de tot pachetul, aşa că încearcă să fii mai încrezătoare în tine şi vei deveni irezistibilă în ochii partenerului. Femeile sexy nu sunt cele frumoase, ci cele care au încredere în ele. Iubeşte-ţi micile imperfecţiuni şi ele vor fi iubite şi de ceilalţi.

Nu-i oferi feedback
Ca şi tine, jumătatea ta vrea să primească numeroase complimente şi cuvinte dulci în momentele intime. Fă-l să se simtă un adevărat macho în pat şi şopteşte-i exact ce vrea să audă. Lasă-i de înţeles că doar el este în gândurile tale şi că îţi oferă experienţe unice în pat. De asemenea, îl poţi stârni povestindu-i cu o voce senzuală toate fanteziile tale. Alese cu grijă, cuvintele pot fi foarte excitante pentru bărbat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod