10 filme despre copilărie pe care trebuie să le vezi. Te vor impresiona!

Copilăria se refugiază adesea într-o lume imaginară, magică. Iată o serie de filme în care poveștile încearcă să „corecteze” viața reală sau filme care au tentă autobiografică.

Cele mai frumoase zece filme fantastice recente

Iată o listă cu cele mai frumoase filme fantastice recente. Fie că povestea este plasată într-un context fantasy, fie găsirea magiei are loc într-o lume care nu mai crede în ea, aceste producții vă vor cuceri, vă vor aminti de copilărie, vor fi ca un balsam pentru suflet.

10 filme care ne fac să prețuim ce avem şi să fim recunoscători

Sunt filme care ne pun pe gânduri, dar care ne vor releva la final zeci de motive pentru care să arătăm gratitudine pentru ce avem și ce suntem.

Zece filme care ne fac mai buni de Sărbători

Săptămâna premergătoare Crăciunului generează de fiecare dată o efuziune de stări pozitive. Suntem mai binevoitori, mai fericiţi.

Cele mai frumoase ecranizări care ne așteaptă în 2017

Anul viitor aduce un număr consistent de filme bazate pe cărți. Jennifer Lawrence a terminat cu „Jocurile Foamei”, dar joacă într-un nou film bazat pe o trilogie literară, „Red Sparrow”.

Cele mai bune filme din 2016. Au șanse la Oscar

Plutonul celor mai bune filme ale anului s-a detașat deja de restul producțiilor lansate în 2016. Tom Hanks a lăudat filmul La La Land, iar criticii au aplaudat producția.

10 noi seriale americane de urmărit în 2017

"Emerald City" este un serial fantastic produs de NBC în care va juca și românca Ana Ularu. Premiera va avea loc pe 6 ianuarie, în Statele Unite

10 filme cu final neașteptat. Te vor surprinde!

Una dintre cele mai mari provocări ale scenariștilor este de a nu fi previzibili. Și poate cea mai importantă realizare a lor este să ia complet prin surprindere spectatorul cu întorsătura de situație.

10 filme care îți deschid mintea spre noi posibilități

Când nu mai ai soluții sau crezi că nu mai ai soluții, ai putea urmări unul dintre aceste filme pentru că au puterea să motiveze privitorul.

Top 15 filme mai înspăimântătoare decât un horror

Filmele de groază sunt făcute special pentru a ne speria, pentru a scoate din noi temerile primare și a le exploata fără milă. Uneori, însă, filmele non-horror sunt la fel de înfricoșătoare

10 filme despre povești de supraviețuire. Te motivează să depăşeşti orice obstacol!

Iată o serie de cazuri reale sau povești imaginate de scenariști în care un personaj are de înfruntat situații aparent insurmontabile.

10 cele mai frumoase filme romantice de epocă

Poveștile de dragoste ne încântă mereu, fie că le descoperim în paginile unui roman, pe marile ecrane sau în viețile noastre.

Filmele româneşti ale toamnei. Nu trebuie să le ratezi!

Toamna aceasta este bogată în film românesc, iar varietatea de genuri pe care cineaștii români o propun spectatorilor e remarcabilă.

10 seriale noi de urmărit toamna aceasta la TV

Micul ecran este foarte bogat în oferte toamna aceasta, gata să satisfacă preferințele oricărui tip de telespectator

Triunghiuri amoroase. 10 cele mai bune filme despre povești de dragoste în trei

În recent lansatul „Bridget Jones însărcinată” există doi bărbați care luptă pentru inima gravidei: superbul englez Mark Darcy (Colin Firth) și arătosul american Jack (Patrick Dempsey). Pentru a ne pregăti pentru această a treia rundă cu Bridget și cei doi pretendenți, iată o listă cu zece dintre cele mai memorabile triunghiuri amoroase din filme.

10 filme care inspiră și motivează

Psihologul clinician și life coach-ul Nikki Martinez a alcătuit - pentru Huffington Post - o listă cu 20 de filme ce, prin puterea exemplului, ne pot inspira să ne urmăm visele și să privim obstacolele, ba chiar propria viață, cu alți ochi.

9 cele mai frumoase și celebre comedii romantice. Trebuie să le vezi!

Iată că, dacă acum câteva săptămâni scriam despre Cele mai frumoase filme de dragoste, astăzi adăugăm un strop de umor petru a rememora împreună cu voi Cele mai frumoase și celebre comedii romantice.

10 cele mai palpitante filme de acţiune ale deceniului

Mad Max: Fury Road este un film roller coaster frenetic, care bulversează. Emană adrenalină ce trece dincolo de ecran, cu o intensitate capabilă să te încarce cu un soi de energie frenetică

Şapte filme uimitoare despre poveşti de dragoste adevărate

Există o expresie pe care mulți dintre noi au auzit-o: „iubire ca-n filme". Dar uneori, viața reală este cea mai bună sursă de inspirație pentru cineaștii interesați de subiectul iubirii.

Top 10 cele mai bune seriale SF din toate timpurile

Serialele SF sunt prezente într-o formă sau alta din primele zile ale televiziunii, iar moștenirea lor este acum mai mare decât oricând
Pagina: