Drame tulburătoare. 10 filme care transmit adevăruri profunde

Descoperă o serie de filme cu teme profunde, situații de viață tulburătoare și personaje memorabile, ce se constituie ca un memento al puterii cinematografului și al capacității ficțiunii de a transmite acele adevăruri și principii morale de care avem toți nevoie pentru a ne conduce viețile.

11 filme parodie. Te pun pe gânduri, dar râzi și în hohote

Parodia cinematografică a început cu popularul Stan Laurel (care, alături de Oliver Hardy, a format celebrul cuplu comic „Stan şi Bran”), în 1922, și însemna caricaturizarea unor filme, actori sau personaje celebri.

Opt filme de văzut după o despărțire

„Iubirea vine la pachet cu durerea”, declara Brad Pitt într-un extraordinar interviu acordat publicației GQ, primul de după despărțirea de Angelina Jolie.

5 cele mai iubite filme cu Iisus

Figura lui Robert Powell se apropie cel mai mult de reprezentarea iconografică a lui Iisus şi poate acesta este primul lucru care ne apropie atât de mult de Jesus of Nazareth al lui Zeffirelli. Hristos cu ochii larg deschişi ai lui Robert Powell e o prezenţă eterică, spiritualizată, uşor ruptă de realitate, transmiţând pace, bunătate, iertare. Eva.ro scrie astăzi despre cele mai iubite filme despre Iisus, invitându-vă să spuneţi care este preferatul vostru.

10 filme despre femei celebre și actrițele care le-au interpretat

Iată zece filme și zece interpretări care au meritul de a fi adus pe marile ecrane, cu acuratețe și talent, femei celebre, remarcabile în câte un domeniu.

12 filme pe care nu le înțelege oricine. Crezi că le descifrezi?

Vă propunem astăzi o listă de filme pe care le-am grupat sub un titlu ce vă va intriga - „filme pe care nu le înțelege oricine”.

12 filme despre cele mai puternice femei din istorie. Te vor inspira!

În luna femeilor, vă invităm să parcurgem împreună poveștile de viață ale unora dintre cele mai proeminente figuri feminine din istorie, transfigurate pe marile ecrane în producții memorabile.

Miniseria „Marile minciuni nevinovate” – apele liniștite sunt mortale

Luni, 20 februarie, are loc premiera miniseriei HBO „Big Little Lies”/„Marile minciuni nevinovate”, la ora 20. Rare sunt ocaziile în care să vezi jucând alături actori precum Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård și Laura Dern. Eva.ro a văzut miniseria și vă spune mai jos la ce să vă așteptați de la acest nou produs HBO.

15 filme tulburătoare pe care nu le uiți toată viața

Există în viața fiecăruia dintre noi anumite persoane, evenimente, cărți sau filme care ne-au lăsat o impresie extraordinară. Care ne-au influențat, tulburat, impresionat.

10 filme despre copilărie pe care trebuie să le vezi. Te vor impresiona!

Copilăria se refugiază adesea într-o lume imaginară, magică. Iată o serie de filme în care poveștile încearcă să „corecteze” viața reală sau filme care au tentă autobiografică.

Cele mai frumoase zece filme fantastice recente

Iată o listă cu cele mai frumoase filme fantastice recente. Fie că povestea este plasată într-un context fantasy, fie găsirea magiei are loc într-o lume care nu mai crede în ea, aceste producții vă vor cuceri, vă vor aminti de copilărie, vor fi ca un balsam pentru suflet.

10 filme care ne fac să prețuim ce avem şi să fim recunoscători

Sunt filme care ne pun pe gânduri, dar care ne vor releva la final zeci de motive pentru care să arătăm gratitudine pentru ce avem și ce suntem.

Zece filme care ne fac mai buni de Sărbători

Săptămâna premergătoare Crăciunului generează de fiecare dată o efuziune de stări pozitive. Suntem mai binevoitori, mai fericiţi.

Cele mai frumoase ecranizări care ne așteaptă în 2017

Anul viitor aduce un număr consistent de filme bazate pe cărți. Jennifer Lawrence a terminat cu „Jocurile Foamei”, dar joacă într-un nou film bazat pe o trilogie literară, „Red Sparrow”.

Cele mai bune filme din 2016. Au șanse la Oscar

Plutonul celor mai bune filme ale anului s-a detașat deja de restul producțiilor lansate în 2016. Tom Hanks a lăudat filmul La La Land, iar criticii au aplaudat producția.

10 noi seriale americane de urmărit în 2017

"Emerald City" este un serial fantastic produs de NBC în care va juca și românca Ana Ularu. Premiera va avea loc pe 6 ianuarie, în Statele Unite

10 filme cu final neașteptat. Te vor surprinde!

Una dintre cele mai mari provocări ale scenariștilor este de a nu fi previzibili. Și poate cea mai importantă realizare a lor este să ia complet prin surprindere spectatorul cu întorsătura de situație.

10 filme care îți deschid mintea spre noi posibilități

Când nu mai ai soluții sau crezi că nu mai ai soluții, ai putea urmări unul dintre aceste filme pentru că au puterea să motiveze privitorul.

Top 15 filme mai înspăimântătoare decât un horror

Filmele de groază sunt făcute special pentru a ne speria, pentru a scoate din noi temerile primare și a le exploata fără milă. Uneori, însă, filmele non-horror sunt la fel de înfricoșătoare

10 filme despre povești de supraviețuire. Te motivează să depăşeşti orice obstacol!

Iată o serie de cazuri reale sau povești imaginate de scenariști în care un personaj are de înfruntat situații aparent insurmontabile.
Pagina: