15 filme tulburătoare pe care nu le uiți toată viața

15 filme tulburătoare pe care nu le uiți toată viața

Există în viața fiecăruia dintre noi anumite persoane, evenimente, cărți sau filme care ne-au lăsat o impresie extraordinară. Care ne-au influențat, tulburat, impresionat.

Care ne-au marcat un moment al existenței sau poate chiar ne-au schimbat cursul vieții, influențându-ne deciziile. Vă propunem astăzi o listă cu 15 filme, povești de viață inspirate din cazuri reale sau doar imaginate, care au o astfel de putere extraordinară.




Love Story (1970)

Doi tineri trec peste barierele sociale, se căsătoresc şi, în final, se confruntă cu un final dramatic în acest film tulburător, în care singura mângâiere a spectatorului copleșit de destinul acestui cuplu e că dragostea lor va rămâne suspendată în timp, nealterată, intensă, nefiind supusă perimării. Între tânărul Oliver Barrett, care studiază dreptul la Harvard și Jennifer e o chimie pe care nu o pot nega și o iubire pe care nu o mai pot ignora.

În pofida faptului că provin din medii sociale diferite, cei doi se căsătoresc. Tatăl bogat al lui Oliver dorește să-și dezmoștenească fiul, iar tânăra va încerca zadarnic să-i împace. Oliver și Jenny își continuă viața împreună. Bazându-wse unul pe celălalt, ei sunt convinși că dragostea învinge tot. Dar soarta are alte planuri...
30 Ianuarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod