10 filme superbe pe care orice femeie trebuie să le vadă singură

Lista include 10 filme pe care toate femeile ar trebui să le vadă măcar o dată singure, pentru că bărbaţii nu le-ar înţelege la fel.
Site-ul Bright Side prezintă 10 filme pe care orice femeie trebuie să le vadă singură măcar o dată în viaţă. Pentru că bărbaţii nu le-ar înţelege la fel şi pentru că oricum, ei au alte preferinţe.
Sunt 10 filme care te inspiră şi care îţi oferă lecţii importante de viaţă. Cine ştie, poate că atunci când va trebui să iei o decizie grea îţi vei aminti o scenă dint-un film care te va scoate din impas...


How to Lose a Guy in 10 Days / Cum să scapi de un tip în 10 zile


Andie Anderson este o jurnalistă tânără care lucrează pentru o revistă de femei, Composure, şi care primesşte o sarcină ciudată şi dificilă: ea trebuie să scrie un articol despre toate greşelile neintenţionate pe care o femeie le poate face într-o relaţie şi care pun capăt iubirii. Ea are doar 10 zile la dispoziţie pentru a găsi un bărbat şi a-l seduce, apoi trebuie să facă greşelile care să-l determine să renunţe la ea.
Un film distractiv şi amuzant, iar Matthew McConaughey nu are cum să nu-ţi placă!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod