Tăcerea mieilor film

10 filme pe care merită să le vezi de două ori

Sunt filme pe care poţi să le vezi din nou pentru că sunt foarte bune şi te fac să le retrăieşti cu aceeaşi intensitate ca atunci când le-ai urmărit prima oară.
Există multe filme bune, pe care poţi să le vezi încă de două sau de cinci ori şi tot vei zice că sunt minunate. Şi de fiecare dată remarci detalii noi, le trăieşti la fel de intens şi ţi se lipesc în suflet şi în minte. Noi îţi propunem 10 titluri excepţionale, fără pretenţia de a fixa o ierarhie.-Evident, fiecare iubitor de film are preferinţele sale şi nici măcar un top 100 nu le-ar putea include pe toate. E un punct de plecare, de la care vă puteţi face propria listă cu filmele pe care merită să le revedeţi. Pentru că chiar aveţi ce vedea!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Johnny pe 9 Iun 2016, 09:45
  Bull**** you know..

  Un joc actoricesc mai prost ca in filmul asta n-am vazut. Nu stiu cum ai reusit sa te uiti odata, "daramite" si a doua oara.

  0
  2

 • NEMESIS pe 3 Iun 2016, 17:51
  CEL MAI BUN FILM

  Niciunul dintre aceste filme nu are șocul emoțional, psihologic și muzical pe care îl posedă VERTIGO al lui ALFRED HITCHCOCK (1958). Un veritabil masterclass de cinematografie.

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod