Pantofi sport cu fuste și rochii: 5 idei de styling pentru acest an

Un trend major care se menține deja de câțiva ani este asocierea de pantofi sport cu fuste și rochii. Învață cum să incluzi această combinație de stiluri în ținutele tale
Pantofii sport sunt ușori, comozi și parcă nici nu-ți vine să mai renunți la ei, nu-i așa? Din fericire nu e nevoie, pentru că acum îi poți include și în ținutele tale cu rochii și fuste. Asocierile dintre pantofii sport și rochiile casual, dar chiar și cele feminine sau diafane, au devenit foarte populare în ultimii ani. Starurile de la Hollywood și vedete ale muzicii pop precum Rihanna sau Taylor Swift au contribuit semnificativ la explozia de popularitate a acestui stil. 

Poți obține rapid o ținută casual foarte interesantă, modernă și cool doar printr-o asocierea unei rochii simple cu o pereche de sneakerși.
Pantofii sport cu talpă înaltă, un must-have în acest sezon, se potrivesc de minune pentru o astfel de ținută. De asemenea, tenișii clasici sunt ideali în combinație cu rochiile lejere, de vară. 
Pantofi sport lowtop, midcut si hightop
Pantofii sport sunt de mai multe tipuri. Cei de tipul low-top nu acoperă glezna și au de la trei până la cinci ochiuri. Sunt cei care pot fi asortați cel mai ușor cu rochii și fuste. Cântăreața Taylor Swift apelează des la acest model de încălțăminte. Pantofii sport de tipul mid-cut acoperă parțial glezna, iar cei high-top acoperă complet gleznă.

Iată câteva stiluri ca să porți pantofi sport cu fuste și rochii în acest an:
 
Tinuta cu rochie midi si pantofi sport 

Rochie midi și pantofi sport low-top

Foto: littleblondebook.com
Nu ai cum să dai greș cu o astfel de ținută simplă, comodă, dar foarte interesantă. Rochia midi în culori neutre se potrivește de minune cu pantofii sport low-cut și este alegerea ideală pentru zilele în care vrei să te simți extrem de confortabil în pielea ta, dar să nu faci compromisuri în ceea ce privește stilul.
Trebuie să ai în vedere, însă, că rochiile și fustele midi nu te avantajează dacă ești minionă. Îți "taie" vizual din picioare și te fac să pari mai scundă.


Rochia in dungi marinaresti si pantofi sport

Rochia în dungi marinărești și tenișii albi

Foto: styleestate.com
Dungile marinărești fac parte din tendințele majore ale acestui an. Iar dacă asociezi o rochie în dungi marinărești cu o pereche de teniși albi, rezultatul este o ținută pe care "scrie" cât se poate de clar vară și vacanță. O astfel de asociere este ideală pentru ieșirile cu prietenii și momentele de relaxare în aer liber.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod