10 cele mai frumoase filme romantice de epocă

Poveștile de dragoste ne încântă mereu, fie că le descoperim în paginile unui roman, pe marile ecrane sau în viețile noastre.

Filmele româneşti ale toamnei. Nu trebuie să le ratezi!

Toamna aceasta este bogată în film românesc, iar varietatea de genuri pe care cineaștii români o propun spectatorilor e remarcabilă.

10 seriale noi de urmărit toamna aceasta la TV

Micul ecran este foarte bogat în oferte toamna aceasta, gata să satisfacă preferințele oricărui tip de telespectator

Triunghiuri amoroase. 10 cele mai bune filme despre povești de dragoste în trei

În recent lansatul „Bridget Jones însărcinată” există doi bărbați care luptă pentru inima gravidei: superbul englez Mark Darcy (Colin Firth) și arătosul american Jack (Patrick Dempsey). Pentru a ne pregăti pentru această a treia rundă cu Bridget și cei doi pretendenți, iată o listă cu zece dintre cele mai memorabile triunghiuri amoroase din filme.

10 filme care inspiră și motivează

Psihologul clinician și life coach-ul Nikki Martinez a alcătuit - pentru Huffington Post - o listă cu 20 de filme ce, prin puterea exemplului, ne pot inspira să ne urmăm visele și să privim obstacolele, ba chiar propria viață, cu alți ochi.

9 cele mai frumoase și celebre comedii romantice. Trebuie să le vezi!

Iată că, dacă acum câteva săptămâni scriam despre Cele mai frumoase filme de dragoste, astăzi adăugăm un strop de umor petru a rememora împreună cu voi Cele mai frumoase și celebre comedii romantice.

10 cele mai palpitante filme de acţiune ale deceniului

Mad Max: Fury Road este un film roller coaster frenetic, care bulversează. Emană adrenalină ce trece dincolo de ecran, cu o intensitate capabilă să te încarce cu un soi de energie frenetică

Şapte filme uimitoare despre poveşti de dragoste adevărate

Există o expresie pe care mulți dintre noi au auzit-o: „iubire ca-n filme". Dar uneori, viața reală este cea mai bună sursă de inspirație pentru cineaștii interesați de subiectul iubirii.

Top 10 cele mai bune seriale SF din toate timpurile

Serialele SF sunt prezente într-o formă sau alta din primele zile ale televiziunii, iar moștenirea lor este acum mai mare decât oricând

10 filme care te ţin în suspans până la final

Au trecut peste 15 ani din noul mileniu, iar genul horror a venit cu noi abordări ale metodelor de a ne face să țipăm la cinema și de a ne menține sus intensitatea emoțiilor, pe parcursul întregului film.

15 filme inspirate din întâmplări reale incredibile

Faptele reale sunt considerate, în contrapondere faţă de pura ficţiune, sursa celor mai cutremurătoare producţii pe care ni le-a dăruit cinema-ul.
Pagina: