10 filme care inspiră și motivează

Psihologul clinician și life coach-ul Nikki Martinez a alcătuit - pentru Huffington Post - o listă cu 20 de filme ce, prin puterea exemplului, ne pot inspira să ne urmăm visele și să privim obstacolele, ba chiar propria viață, cu alți ochi.

9 cele mai frumoase și celebre comedii romantice. Trebuie să le vezi!

Iată că, dacă acum câteva săptămâni scriam despre Cele mai frumoase filme de dragoste, astăzi adăugăm un strop de umor petru a rememora împreună cu voi Cele mai frumoase și celebre comedii romantice.

10 cele mai palpitante filme de acţiune ale deceniului

Mad Max: Fury Road este un film roller coaster frenetic, care bulversează. Emană adrenalină ce trece dincolo de ecran, cu o intensitate capabilă să te încarce cu un soi de energie frenetică

Şapte filme uimitoare despre poveşti de dragoste adevărate

Există o expresie pe care mulți dintre noi au auzit-o: „iubire ca-n filme". Dar uneori, viața reală este cea mai bună sursă de inspirație pentru cineaștii interesați de subiectul iubirii.

Top 10 cele mai bune seriale SF din toate timpurile

Serialele SF sunt prezente într-o formă sau alta din primele zile ale televiziunii, iar moștenirea lor este acum mai mare decât oricând

10 filme care te ţin în suspans până la final

Au trecut peste 15 ani din noul mileniu, iar genul horror a venit cu noi abordări ale metodelor de a ne face să țipăm la cinema și de a ne menține sus intensitatea emoțiilor, pe parcursul întregului film.

15 filme inspirate din întâmplări reale incredibile

Faptele reale sunt considerate, în contrapondere faţă de pura ficţiune, sursa celor mai cutremurătoare producţii pe care ni le-a dăruit cinema-ul.
Pagina: