10 filme cu final neașteptat. Te vor surprinde!

Una dintre cele mai mari provocări ale scenariștilor este de a nu fi previzibili. Și poate cea mai importantă realizare a lor este să ia complet prin surprindere spectatorul cu întorsătura de situație.

Să bulverseze, să ia „pe nepregătite” privitorul. Iată 10 astfel de filme care s-au jucat cu mintea noastră la data vizionării lor. Atenție, unele paragrafe conțin spoilere dacă nu ați văzut filmele.

Fata din tren (acum în cinematografe)

Un captivant thriller în care martorii devin suspecți, iar spectatorul ajunge să emită până spre final ipoteze despre cei care se fac vinovați de dispariția seducătoarei Megan (Haley Bennett). Devastată încă din cauza recentului divorţ, Rachel (Blunt) îşi mai găseşte clipe de linişte observând zilnic în drumul către muncă un cuplu, pe care şi-l imaginează perfect.

Totul i se pare extrem de frumos la acea familie de la periferie până într-o dimineaţă când devine martora unei întâmplări şocante şi se vede implicată fără voie în dezlegarea misterului.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pirvu Valerica pe 19 Nov 2016, 11:27
    Despre filmul

    Cu toate ca nu am vazut filmul,dar cu siguranta am sa-l vad, GARANTAT,nu are cum sa fie mai bun decat filmul , dupa romanul scris de Claudiu Neacsu .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod