Da sau nu? Suferinţele Andreei Marin provocate de celebritatea lui Bănică

Andreea Marin a atacat-o verbal pe Adriana Nicolae, femeia cu care se zvoneşte că Ştefan Bănică ar fi făcut un copil. Cele două s-au întâlnit, faţă în faţă, la Gala Premilor Vip, iar "Zâna" nu s-a putut abţine să n-o ia pe Adriana la întrebări: "Soţul meu e tatăl copilului tău? Da sau nu?". Şi pentru că presupusa amantă a refuzat să dea un răspuns clar, Andreea a continuat, preţ de câteva minute, s-o întrebe: "Da sau nu? Este soţul meu tatăl copilului tău?"

România mondenă: 5 vedete care s-au cuplat la serviciu. Vezi cum s-au cunoscut!

În zilele noastre, tot mai multe cupluri se cunosc la serviciu. Orele peste program, petrecute la birou, ne fac să avem tot mai puţin timp liber. De aceea, mulţi colegi ajung să devină iubiţi. Asemenea cazuri întâlnim şi în lumea showbizu-lui. Pe platourile de filmare, în studiouri TV sau la evenimente mondene, vedetele se cunosc, se plac şi se îndrăgostesc.

România mondenă: Top 10 cel mai bine plătiţi cântăreţi. Vezi care sunt!

Industria muzicală este una profitabilă. Şi, chiar dacă la noi în ţară încă mai este criză, artiştii români nu se pot plânge. Concertele sunt în număr tot mai mare, mai ales că a venit vara, iar tarifele cântăreţilor nu s-au micşorat din cauza recesiunii.

România mondenă: 7 cupluri "străvechi" care fug de altar. Vezi de ce!

Pentru cele mai multe cupluri, căsătoria este ceva firesc. Atunci când iubeşti pe cineva vrei ca acea relaţie să dureze pentru totdeauna şi s-o celebrezi printr-o petrecere foarte mare la care toţi prietenii şi toate rudele să fie prezente. Însă, pentru unele perechei, nunta nu este obligatorie. Nu puţini sunt cei care trăiesc de ani buni împreună, sub acelaşi acoperiş, fără să se căsătorească cu acte.

România mondenă: 7 vedete care "au furat" bărbaţii altor femei

Încă din cele mai vechi timpuri, amantele au fost blamate şi judecate pentru faptul că distrug familii. Şi dacă unele femei rămân cu statutul de amantă pentru toată viaţa, altele, mai răbdătoare, reuşesc să devină neveste.

România mondenă: 7 vedete prea sexy pentru căsnicie. Vezi de ce au divorţat!

Femeile sunt stâlpul familiei. Ele sunt cele care se sacrifică pentru cămin, îşi dedică tot timpul pentru creşterea copiilor şi îşi susţin necondiţionat bărbaţii. Însă, sunt şi femei pentru acre acest rol nu este unul potrivit. Sunt sexy, independente, sigure pe ele şi nu au nevoie de un soţ pentru a se simţi bine.

România mondenă: 7 vedete sexy care au născut la o vârstă fragedă

Se spune că mamele tinere sunt mai răbdătoare şi mai înţelegătoare cu odraslele lor. Mai mult, medicii susţin că o femeie tânără va avea o sarcină mult mai uşoară decât o viitoare mamă trecută de 30 de ani. Aşa că, unele vedete s-au hotărât să facă cât mai repede un copil şi să nu lase timpul să treacă în defavoarea lor.

România mondenă: 7 vedete singure la 40 de ani. Vezi de ce nu s-au măritat!

Se spune că o femeie se simte cu adevărat împlinită în jurul vârstei de 40 de ani. Iar dacă ne uităm la câteva vedete, putem spune că această vorbă este adevărată. Sunt sexy, celebre, conduc afaceri de succes, însă, le lipseşte ceva... un bărbat. Unele sunt fericite singure, altele nu au găsit încă bărbatul potrivit.

România mondenă: 7 locuri exotice unde şi-au petrecut vedetele luna de miere

Luna de miere este, fără doar şi poate, cea mai romantică vacanţă din viaţa unui cuplu.

România mondenă: 7 vedete disperate să cumpere ieftin din străinătate

Vedetele adoră să facă cumpăraturi şi nu se pot abţine ori de câte ori intră într-un magazin, mai ales dacă este unul de firmă. Şi chiar dacă în România sunt prezente mai toate mărcile de lux, divele noastre preferă magazinele din străinătate din simplul motiv că acolo marfa este mai ieftină şi mai diversificată.

România mondenă: Top 6 mame în costume de baie. Vezi cum arată!

Vara este cel mai minunat anotimp. Plajă, soare, mare şi costume de baie. Şi chiar dacă pentru multe vedete venirea verii înseamnă diete, sală şi multe ore pe stadion, rezultatele sunt pe măsura efortului: un trup perfect tocmai bun de admirat.

România mondenă: Top 8 cei mai doriţi bărbaţi din showbiz. Vezi de ce!

Abdomene bine lucrate la sală, videoclipuri incendiare

România mondenă: 7 vedete cu defecte ascunse. Unele şi le-au corectat prin operaţii

Toţi oamenii se nasc cu defecte fizice, mai mici sau mai mari. Nimeni nu-i perfect! Dar parcă pentru vedete, defectele sunt mai enervante în condiţiile în care o ţară întreagă e cu ochii pe ele. Unele dive şi-au acceptat imperfecţiunile şi trăiesc cu ele, altele au apelat la bisturiul medicilor esteticieni pentru ajustări.

Despărţirea lui Smiley: 5 motive pentru care a părăsit-o pe Laura

După cinci ani de iubire, cel mai sexy cuplu din showbiz s-a destrămat.

România mondenă: 5 vedete care au făcut depresie. Vezi din ce cauză!

Depresia este o boală care afectează tot mai multe persoane, ba mai mult, este considerată boala secolului în care trăim.

România mondenă: Teo, în sfârşit fericită după ce a văzut moartea cu ochii

După mai mult ghinioane, a ieşit soarele şi pe strada vedetei ProTV. Teo Trandafir s-a măritat, în acest weekend, cu Constantin Iosef, chiar de ziua ei. "A fost cel mai frumos dar din viaţa mea", a spus Teo, cu emoţie în glas.

România mondenă: 5 imagini de vedete din anii '90 care acum par ciudate

În anii '90 vedetele noastre încercau să impresioneze publicul cu haine sexy , coafuri şi look-uri cât mai extravagante. Şi, dacă în acele vremuri erau considerate sexy, astăzi, când ne uităm la pozele din trecut, nu putem să nu ne întrebăm: "ce-o fi fost în capul lor?"

România mondenă: 7 vedete care au fugit în străinătate ca să se trateze

Sistemul sanitar românesc este în moarte clinică. Nu mai avem medici, spitalele sunt în paragină, iar de aparatură medicală performantă nici nu mai poate fi vorba. Cu toţii ştim, din realitatea cotidiană sau din presă, prin ce chinuri trece un pacient internat în spitalele româneşti.

România mondenă: 7 vedete despre care se zvoneşte că fac sex pe bani

Susţin că sunt independente financiar, că muncesc pentru a se întreţine şi că au ajuns pe forţele proprii să se bucure de bunăstarea materială de care beneficiază în prezent. Însă, gurile rele bârfesc cum că unele fete din showbiz acceptă beneficii materiale, de la bărbaţi generoşi, pentru partide de amor de neuitat.

România mondenă: 5 vedete ale anilor '90 care încearcă să rămână în centrul atenţiei

Anii '90 au fost o perioadă înfloritoare pentru showbizul românesc. După regimul comunist, timp în care cenzura a fost la ea acasă şi nu exista decât o singură televiziune, a urmat o explozie în lumea mondenă. Noi posturi TV au luat naştere şi, o dată cu ele, s-au născut şi primele vedete autohtone.