România mondenă: 7 vedete cu defecte ascunse. Unele şi le-au corectat prin operaţii

Toţi oamenii se nasc cu defecte fizice, mai mici sau mai mari. Nimeni nu-i perfect! Dar parcă pentru vedete, defectele sunt mai enervante în condiţiile în care o ţară întreagă e cu ochii pe ele. Unele dive şi-au acceptat imperfecţiunile şi trăiesc cu ele, altele au apelat la bisturiul medicilor esteticieni pentru ajustări.  
1 din 8

Loredana, dantură nouă

Loredana Groza nu a fost înzestrată de la natură cu o dantură perfectă, din acest motiv, diva a apelat la ajutorul unui medic stomatolog. În urmă cu ceva ani, cântăreaţa a luat hotărârea de a-şi face o reconstrucţie dentară totală. Şi pentru a fi sigură că rezultatul este unul pe măsura aşteptărilor, Loredana a optat pentru o clinică din Los Angeles, renumită, de altfel, printre vedetele Hollywood-ului. Se spune că întreaga intervenţie ar fi ajuns la suma de 10.000 de euro.
11 Iunie 2012
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra3105 pe 12 Iul 2012, 15:44
    andreea raicu

    e cea mai frumoasa,cearcane am si eu si nu e mare chestie

    1
    1

  • Raluca pe 20 Iun 2012, 21:17
    Claudia-Cream

    Claudia nu are nasul "carn", ci "acvilin". Gasiti explicatia in DEX.Cand eram micuta, faceam si eu aceeasi confuzie intre carn si acvilin, asa ca DEX-ul m-a lamurit.

    3
    0

  • ebita pe 14 Iun 2012, 13:38
    eba

    eba seamana foarte bine cu tatal ei de aceea e asa de stramba si de urata,iar Loredana are gura foarte mare pana la urechi nu e doar problema dintilor....dar in fine ,nimeni nu e perfect perfect, ea canta frumos are o voce minunata, Andreea Raicu e si ea stramba...parerea mea, nu doar cercanele, m-a innebunit cu freza aia intr-o parte, bine ca a schimbat-o,oboseam doar cand ma uitam la ea.

    2
    0

  • rokokoko pe 14 Iun 2012, 12:08
    intrebari

    Ela, mama draga, daca tu ai fi vedeta cred ca toata tara ar sta in picioare :)) Nici mie nu imi place Loredana si maimutareala ei, desi in interiorul ei cred ca este un om bun, insa ... sa nu exageram . Tu draga mea, ar trebui sa mai treci pe la cursurile de gramatica limbii romane si apoi dupa ce mai evoluezi o sa dam crezare judecatii tale :)

    3
    0

  • ELA pe 12 Iun 2012, 19:40
    mAIMUTA!

    Eurata de pica! Si cu operatii e tot pocita, Loredana are multe operatii si la nas si la ochi etc

    3
    3

  • oana pe 11 Iun 2012, 11:33
    !!!

    cu sigurantza a platit mai mult....eu ptr 14 coronitze din portzelan am platit 6000 de euro,àn italia.....

    4
    1

  • fara pe 11 Iun 2012, 09:02
    cea mai urata

    dintre toate cea mai urata e baseasca: urata, si plina de bube

    9
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod