România mondenă: Top 10 cel mai bine plătiţi cântăreţi. Vezi care sunt!

Industria muzicală este una profitabilă. Şi, chiar dacă la noi în ţară încă mai este criză, artiştii români nu se pot plânge. Concertele sunt în număr tot mai mare, mai ales că a venit vara, iar tarifele cântăreţilor nu s-au micşorat din cauza recesiunii.

 

1 din 11

Dan Bălan, cel mai scump artist

Dan Bălan este cel mai scump artist român. Cântăreţul cere pentru un concert 15.000 de euro. Preţul diferă în funcţie de tipul evenimentului, dar şi de durata prestaţiei. Însă, Dan Bălan nu ia mai puţin de 6.000 de euro pentru un show.
25 Iunie 2012
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • O tipa din moldova pe 20 Sep 2013, 15:52
    Cum scrie in buletinul cetateanului RM ca se numeste nationalitatea.

    Nationalitatea:Moldovean sau Moldoveanca si nu Basarabean eu sincer sa spun nu cred ca suntem acelasi popor desi avem aceiasi istorie .

    2
    2

  • Basarabean pe 5 Ian 2013, 00:12
    non sens

    e roman sau basarabean ,vede-ti sa nu ajunga si el ca si Sofia Rotaru (ca nici ea nu stie ce este), ucrainean sau rus.Important cum se simte el in sufletul sau si sa nu faca ca Rotaru(ca se simte rusoaica sau ucraineanca)

    1
    0

  • andrei pe 21 Nov 2012, 02:53
    buna

    ce teapa au luat astia de la top :)) cika dan balan cel mai bine platit artist din romania :)) in 2011 inna lua pe un concert in strainatate 30 de mi de euro :)) si in 2012 ia 8 mi de euro :)) hai sa fim seriosi :P inna este cea mai bine platita din romania :D daca la timisoara a luat 15 mi de euro pe concert ,dupa care a donat bani la un centru ,va dati seama cat ia in strainatate :)) inna ,alexandra stan ,antonia ,edward maya ,sunt cei mai bine platiti !!

    1
    1

  • Alexandru pe 5 Iul 2012, 23:15
    Roman sau nu nu conteaza

    Eu cred ca mai degraba este roman chiar el a declarat-o de ce ar fi invers? In plus Romania l-a promovat .REpublica Moldova nu este in stare. Asa si cu zdop si zdup au venit pe la noi sa ii facem mari si dupaia ne intorc spatele . Tipic moldovenesc. Dan Balan a procedat diferit.Deci ciocul mic . Nu mai culegeti meritele altor tari. Uitati-va la voi in tara. Si lasati-ne pe noi "tiganii" in pace. Ca parca nu ne-ati vorbii limba. Si de parca nu amavea aceleasi origini. Cu Promovati si voi ceva si dupaia discutam Nu veniti cu cersitul ca ne este sila de atati tigani. Uitati-va la Zdop si Zdup dupa ce s-au intors in Basarabia nici draq nu a mai auzit de eu. Ba francezi chiar au ras cand i-a vazut la euro vizion.Iar artea cu meritul Romaniei pentru Dan Balan este adevarata. Uitati-va si acum la cati artisti romani sunt cunoscuti international. Nu moldoveni. Pana la urma trebuie sa recunoastem ca din atatea rele suntem si noi buni la filme si la muzica. Nu e rau dar trebuie sa facem curatenie in tara. Pentru a fi cei mai buni. Si dupaia o sa vedeti cum or sa vina lingusitorii astia din est. Eu le-as inchide granitele. Ca sunt nerecunoscatori.

    2
    1

  • o romanca pe 26 Iun 2012, 15:53
    scuze

    Ana, daca esti basarabeanca, e normal ce ai spus si imi cer scuze. Daca esti din Romania, ceea ce am spus ramane valabil. Din pacate sunt unii care se simt superiori pt simplul motiv ca s-au nascut intr-o anumita parte a tarii, chiar daca acolo colcaie de indieni. Nu mai puneti la suflet toate prostiile. Noua ne place sa vedem in ceilalti defectele noastre.

    3
    2

  • asdff pe 25 Iun 2012, 21:23
    gfhfg

    Cetatenii Republicii Moldova se numesc basarabeni daca n-ai stiut

    3
    1

  • Din Republica Moldova pe 25 Iun 2012, 14:46
    prostii

    Dan Bălan e cetăţean al Republicii Moldova, ci nu basarabean....dacă nu ştiţi bine istoria nu vorbiţi aiurea...., şi no mai faceţi pe deştepţii căci când vine vorba de Republica Moldova vă comportaţi parcă sunteţi păliţi cu ceva în cap....nu suntem fraţi....caci cei din RM nu sunt ţigani...:P:P:P:P:P aţi mai vrea voi aşa cântăreţ ca Dan Bălan...staţi liniştiţi în banca voastră

    6
    8

  • Ana pe 25 Iun 2012, 12:44
    dsdj

    da te-ai gasit tu o desteapta care sa comentezi,tu ar trebui sa citesti si sa te documentezi, cind vine vorba de celebritati toti sint romani dar cind basarabenii vin in romania ii batjocoriti si atunci nu sintem frati!

    7
    1

  • o romanca pe 25 Iun 2012, 09:41
    @ana, ia istoria si invata

    Dan Balan e roman din Basarabia. Niste comunisti imperialisti au decis ca basarabenii sunt o alta natie, iar tolomaci ignoranti ca tine repeta prostia ca papagalii fara minte. Ia o carte de istorie in mana si nu mai posta nimic pana nu inveti! Esti tufa.

    8
    8

  • L3ÓN pe 25 Iun 2012, 04:30
    Frumoasa Antonia

    Foarte frumoasa e Antonia.

    6
    2

  • Ana pe 25 Iun 2012, 00:35
    fdsfs

    Dan Balan e basarabean nu roman!!!

    12
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod