România mondenă: 5 vedete ale anilor '90 care încearcă să rămână în centrul atenţiei

Anii '90 au fost o perioadă înfloritoare pentru showbizul românesc. După regimul comunist, timp în care cenzura a fost la ea acasă şi nu exista decât o singură televiziune, a urmat o explozie în lumea mondenă. Noi posturi TV au luat naştere şi, uite aşa, s-au născut şi primele vedete autohtone. Unele s-au retras din lumina reflectoarelor. Altele, însă, sunt şi acum prezente în viaţa mondenă....şi nu vor să renunţe la statutul de vedetă pentru nimic în lume.  
1 din 6

Mihaela Rădulescu, diva cu vechime

Mihaela Rădulescu a început să lucreze în televiziune prin anul 1994 , la TELE 7 abc, sub îndrumarea lui Mihai Tatulici. A urmat o perioadă de 9 luni la PROTV, unde a lucrat cu Florin Călinescu. Următoarea etapă s-a numit "Duminica în familie" la Antena 1, urmată de o reîntoarcere la PROTV, o schimbare la B1 TV şi o altă reîntoarcere la Antena 1. În anul 2009, Mihaela s-a retras din lumea mediatică. Motivul invocat la momentul respectiv a fost fiul său, Ayan. Ulterior, Mihaela Rădulescu s-a mutat, împreună cu fiul său, la Monaco. În prezent, diva a revenit pe micul ecran, după o pauză de patru ani, la postul Realitatea TV, cu emisiunea "Alegerile Mihaelei"
31 Mai 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Laledagda pe 31 Mai 2012, 11:59
    cine a dat bine in trecut a ramas si acum in top...

    parerea mea....este ca daca aceste mondenitati ca nu stiu daca sunt chiar vedete...au fost la un momentdat in centrul atentiei si au cucerit publicul cu anumite evenimente cred ca si acum dau bine in fata lumii.Mie una imi place mult de Mihaela Radulescu,nici cu Andreea Marin nu mi-e rusine e f frumoasa si rafinata in ciuda faptului ca aceste doua femei au fost asa in contradictoriu din cauza unui barbat ...pff asta nu-mi place noi suntem reprezentante ale sexului frumos asta tre sa ne preocupe nu sa ne luam la cearta din cauza unui barbaatt ce-i al tau e pus deoparte zic eu nu ? am ajuns ulterior la concluzia asta ...daca e sa fie ptr tn e dak nu asta e o sa fie altu :)) va pup

    6
    1

  • doina pe 31 Mai 2012, 11:41
    reclame

    ma enervati ingrozitor cu reclamele voastre. desi va citesc din 2000 se pare ca e timpul sa renunt.

    4
    3

  • ana pe 31 Mai 2012, 03:06
    VEDETE - 90

    ANDREEA MARIN ESTE SINGURA CARE MAI MERITA ATENTIE, RESTUL SUNT APROAPE DATE UITARII. ROMANII NU LE MAI IUBESC. CE SA MAI VEZI LA ELE ??? NIMIC NOU, DOAR BIRFE SI MINCIUNA.

    6
    4

  • TeBULESCU pe 31 Mai 2012, 02:09
    Pai dupa numele piesei

    Bleont a procedet cu Nadine intocmai ca si piesa in care joaca impreuna :))

    4
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod