Despărţirea lui Smiley: 5 motive pentru care a părăsit-o pe Laura

După cinci ani de iubire, cel mai sexy cuplu din showbiz s-a destrămat.

După cinci ani de iubire, cel mai sexy cuplu din showbiz s-a destrămat. Vestea a uimit pe toată lumea, mai ales că Smiley şi Laura erau consideraţi "perechea perfectă".

Se pare că, ruptura s-a produs de comun acord, cei doi refuzând să dea amănunte cu privire la motivele despărţirii. Anunţul separării a venit printr-un comunicat sec: "După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi." 

 

1. Smiley: "Întâi să mai copilăresc eu, mai am de copilărit"

Apropiaţii cuplului susţin că cei doi se răciseră de o bună perioadă de timp. Mai mult, Laura era foarte dezamăgită de faptul că Smiley nu se gândea la o căsătorie şi un copil.

Chiar cu o zi înaintea despărţirii, Smiley recunoştea la Radio 21 că mai vrea să copilărească. "Nu ne-am gândit cum ar fi să avem un copil în casă. Deocamdată nu mă bate gândul deloc. Întâi să mai copilăresc eu, mai am de copilărit… Nu la concerte, ci în general. Copilăresc la modul că îmi place încă să mă port ca atare, să mă joc", spunea artistul.

Într-un alt interviu recent, cântăreţul declara că nu simte că a venit momentul să se însoare. "La căsătorie nu m-am gândit deloc, deloc. Nu pentru că nu am avut timp, ci pentru că nu am simţit asta. Când o simţi, o faci. Nu am simţit, nu m-am gândit", spunea Smiley, pentru libertatea.ro

 

2. A intervenit o a treia persoană? 

O altă ipoteză ar fi că între Smiley şi Laura ar fi intervenit o a treia persoană.

"Pozau mereu într-un cuplu fericit, unde totul este perfect, dar în realitate aveau o relaţie mai mult formală. Când doi oameni se iubesc cu adevărat, asta se vede când sunt unul lângă celălalt. În cazul lor nu se observa această atracţie. De ce au pus punct acum? Probabil că unul dintre ei a întâlnit pe altcineva", a declarat pentru ziarul Ring, un apropiat al cuplului.

 

3. Nu se mai iubeau

Pe de altă parte, gurile rele susţin că cei doi nu se mai iubeau de mai mult timp şi că, pur şi simplu, se plictisiseră unul de celălalt. Erau mereu ocupaţi cu proiectele lor şi nu mai aveau timp pentru relaţie. "Relaţia mea cu Laura nu are de suferit din cauza programului meu încărcat. Asta pentru că şi Laura, la rândul ei, e foarte ocupată. În plus, suntem doi oameni maturi care ştiu să se susţină şi să se înţeleagă reciproc şi, mai ales, să se bucure de fiecare moment petrecut împreună.

Nu prea îmi place să fac planuri", declara Smiley pentru ziarul Ring.

 

4. Strategie de marketing

Un alt zvon ar fi legat  de o strategie de PR. Mai ales că Laura va prezenta, din această lună, o nouă emisiune, la Pro TV. "Nu este o strategie de PR, aşa cum s-a zvonit. Noi ne-am anunţat separarea oficial şi nu vrem să vorbim mai mult despre asta. Restul ţine de intimitatea noastră. Am rămas prieteni şi avem proiecte împreună pe viitor", a declarat Laura, pentru ziarul Click.

 

5. Smiley era mai mereu plecat 

Întrebată şi dacă unul dintre motivele pentru care s-au despărţit a fost distanţa şi faptul că Smiley era mai mereu plecat, Laura a declarat că nu. "Mergeam cu el la evenimente, îl însoţeam şi acest lucru nu s-a schimbat. Nu dorim să facem mai multe declaraţii despre despărţire", a spus Laura, pentru ziarul Click. 

Laura Cosoi şi Smiley s-au cunoscut în anul 2007, pe vremea când erau colegi în serialul "Cu un pas înainte", difuzat la Pro TV.

S-au plăcut la prima vedere, dar amândoi erau implicaţi în alte relaţii. Însă, în cele din urmă, fiecare a renunţat la partenerul de-acasă şi s-au cuplat. După câteva luni au devenit şi s-au mutat împreună la scurt timp. 

 

 Ascultă noua melodie a lui Smiley, în care artistul face referire la un bărbat părăsit.

8 Iunie 2012
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luana pe 29 Apr 2013, 19:36
    smiley

    intradevar au fost fericiti inpreuna ,dar inima cere ce inima vrea nu poti sa ii fortezi sa se iubeasca si oricum nu ar fi mers smiley nu e genul ei el mai copilaros a declarato si el intimp ce laura cosoi se gandea la un copil ii dau dreptate lui smiley acum poate isi vor gasi sufletele pereche mult succes amindurora!

    0
    0

  • luana pe 29 Apr 2013, 19:36
    smiley

    intradevar au fost fericiti inpreuna ,dar inima cere ce inima vrea nu poti sa ii fortezi sa se iubeasca si oricum nu ar fi mers smiley nu e genul ei el mai copilaros a declarato si el intimp ce laura cosoi se gandea la un copil ii dau dreptate lui smiley acum poate isi vor gasi sufletele pereche mult succes amindurora!

    0
    0

  • mmm pe 10 Iun 2012, 17:27
    IDIOATELOR=5-motive-pentru-care-a-parasit-o-pe-laura

    DACA ARTICOLUL SE NUMESTE=5-motive-pentru-care-a-parasit-o-pe-laura, nu poti fii atat de cretina incant din primul paragraf sa te contrazici singura "Se pare că, ruptura s-a produs de comun acord, ". Ori e de comun acord or ala a lasat-o pe aia???STUPID /IMMBECIL

    0
    0

  • TerapiiNaturiste pe 8 Iun 2012, 16:32
    Smiley&Laura

    Pacat ,formau un culpu frumos. Videoclipul este TARE! Mult succes in viitor!

    2
    1

  • Brunette pe 8 Iun 2012, 15:40
    Carmen..

    de unde sti ca sunt facuti unul pentru celalalt? nu stie nimeni asta..dak ei considera k trebuie sa puna capat relatiei asa sa faca..chiar dak arata bine impreuna..asta nu e suficient! Oricum..sunt frumosi amn2..si talentati! Succes ambilor in continuare!

    4
    1

  • Carmen pe 8 Iun 2012, 14:38
    iubiti-va

    Impacati-va pentru ca sunteti facuti unul pentru celalalt, iubiti-va mult.

    11
    2

  • sarariustela pe 8 Iun 2012, 11:28
    cei doi copii

    imi pare rau.sunt doi tineri frumosi,talentati,cuminti.sfatul meu;iubiti-va in continuare,respectati-va,nufaceti prosti unui altuia,ajutati-va.oricum eu va iubesc pe amindoi.

    11
    0

  • Daisyyy pe 7 Iun 2012, 23:03
    offfffffff

    Chiar imi pare rau ca s-au despartit erau un cuplu tare frumos chiar se potriveau. :(

    34
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod