Creeaza-ti propriul spa acasa!

Cateodata, la sfarsitul saptamanii spre exemplu, parca ai avea nevoie de un rasfat din cap pana in picioare. Dar nu intotdeauna iti poti materializa intentiile...

Poveste adevărată: "Sunt îndrăgostită, dar el nu face nicio mișcare, cum să-l provoc?"

Relația noastră – dacă pot s-o numesc așa – a început pe Internet, sub formă de discuții pe un forum tematic. Am tot conversat mai bine de un an, timp în care el era deja într-o relație de mai mulți ani.

Poveste adevărată: "Soțul meu are o aventură cu nepoata mea, de-o vârstă cu fiica noastră"

Acum am 47 de ani și aflu că după o căsnicie frumoasă, de vârsta fiicei noastre celei mari, soțul meu mă înșală cu nepoata, fiica fratelui meu. El are 50 de ani, iar ea jumătate. Nu l-a oprit nici faptul că e de-o seamă cu copila noastră, nici că a trăit și crescut sub ochii lui practic.

Alimentatia - posibil elixir al tineretii

Stim foarte bine ca imbatranirea este inevitabila, insa fiecare dintre noi avem puterea si mijloacele de a intarzia acest proces, precum si de a-i diminua, in masura in care acest lucru este posibil, efectele...

Cum reusesc unele femei sa-si mentina silueta?

Adevarul este ca uneori chiar reusesc sa ne scoata din fire. Si cum ar putea sa nu fie astfel? Le vedem adesea si, cu toate ca stim ca suntem nedrepte, ni se pare ca ne sfideaza: arata atat de bine...

Ingrijirea tenului: evita greselile frecvente

Sa presupunem ca nu ai ajuns inca la stadiul in care sa iti usuci parul singura in mod profesionist, asa cum se intampla la saloanele de coafura...

Michael Jackson, un dezastru emoţional

Megastarul suferea de paranoia şi anxietate şi era "un dezastru paralizat din punct de vedere emoţional" în ultimele zile de viaţă, afirmau într-o serie de e-mail-uri interceptate de o publicaţie americană organizatorii concertelor pe care starul american urma să le susţină la Londra în 2009.

România mondenă: 7 vedete care nu acceptă să fie înşelate de către parteneri

Infidelitatea a devenit o problemă care afectează tot mai multe cupluri. Şi dacă pentru unele persoane o aventură a partenerului nu este un capăt de lume, pentru altele reprezintă finalul relaţiei. Printre ele se numără şi unele vedete care nu ar putea să ierte o escapadă amoroasă.

România mondenă: 5 cupluri care au fost o veşnicie împreună, dar n-au ajuns la altar

S-au iubit ani de zile, şi-au declarat dragoste veşnică, iar poveştile lor păreau rupte din basme. Dar, când toată lumea se aştepta la o nuntă, ei s-au despărţit.

România mondenă: 7 vedete cu tricouri cu mesaje, între kitsch şi cool

Tricourile cu mesaje sunt la mare căutare. Replici haioase sau cu subînţeles apar pe piepturile vedetelor.

România mondenă: 5 motive pentru care soţii Prigoană se ceartă tot timpul

Scandalurile şi divorţurile în familia Prigoană au devenit o obişnuinţă. În cei zece ani de relaţie, Silviu şi Adriana au divorţat de trei ori şi s-au recăsătorit de patru ori. Acum, se pregătesc pentru un nou divorţ.

România mondenă: 7 bărbaţi bogaţi şi disponibili. Află cine sunt!

Sunt bogaţi, celebri, sexy şi, mai ales, singuri. Burlaci cu bani, disponibili, în căutare de fete frumoase şi dornice de aventură.

România mondenă: 7 vedete care au luat-o razna cu religia. Vezi care sunt!

Practici religioase, supranatural, paranormal, ezoterism, yoga sunt pentru unele vedete lucruri fireşti. Dacă pentru mulţi dintre noi religia nu înseamnă mai mult decât mersul la biserică de Paşte şi de Crăciun, pentru unele persoane publice meditaţia, incantaţiile sau practicile oculte sunt la ordinea zilei.

România mondenă: 6 momente penibile din viaţa Oanei Zăvoranu. Vezi cum se face de râs!

Oana Zăvoranu este expertă în scandaluri. Vedeta TV s-a certat cu fostul soţ, Pepe, cu mama sa, cu actualul iubit, cu propietarul casei în care locuia, iar lista poate continua la nesfârşit. Zăvoranca nu ţine cont că este în direct la TV sau pe stradă, ea nu ratează nicio ocazie să se dea în spectacol.

România mondenă: 7 vedete agresate de iubiţi. Vezi ce violenţe au îndurat!

Numărul cazurilor de violenţă domestică în România este în continuă creştere. Anual, sunt înregistrate peste 60.000 de cazuri, unele soldate chiar cu decese. Trăim într-o ţară în care "femeia trebuie bătută ca să ştie cine-i şeful".

România mondenă: vedete care se bat pe acelaşi bărbat. Vezi pentru cine se luptă!

Nu de puţine ori se întâmplă ca două femei, prietene sau colege de muncă, să se îndrăgostească de acelaşi bărbat. Astfel de situaţii întâlnim şi în showbiz-ul românesc. Două vedete, înamorate de acelaşi bărbat, se ceartă pentru supremaţie.

România mondenă: 5 devoratoare de fotbalişti. Vezi cine distruge echipa naţională!

Fetele frumoase sunt ca nişte magneţi pentru fotbalişti. Ei sunt celebri şi bogaţi, iar ele sexy şi disponibile. Aşa că, este uşor de înţeles de ce ies scântei atunci când un fotomodel sau asistentă TV cunoaşte un fotbalist...sau mai mulţi.

România mondenă: Dragoste în trei! 6 triunghiuri amoroase cu vedete

Femeile sunt mai frecvent implicate decât bărbaţii în triunghiuri amoroase, potrivit unui studiu britanic. Cu alte cuvinte, ele sunt mai dispuse să-şi împartă bărbatul cu o altă femeie.

România mondenă: 6 cupluri care se acuză că sunt părinţi denaturaţi

Se văd, se plac, se îndrăgostesc şi fac un copil. Şi totul este perfect până în momentul în care se despart. Atunci, vedetele noastre uită că sunt în atenţia publicului şi încep să se certe, mai ceva ca la piaţă, pe custodie, pensie alimentară şi obligaţii părinteşti.

România mondenă: 5 cupluri pe muchie de cuţit. Vedete care stau să se despartă

Dragostea durează trei ani, potrivit cercetătorilor. Iar în cazul unor vedete, acest lucru este adevărat. Unele cupluri încearcă din răsputeri să demonstreze că încă se mai iubesc, dar infidelităţile şi certurile tot mai dese ne fac să ne întrebăm: oare cât mai rezistă împreună?