Sex. Ce semnificaţie au visele tale erotice? Află răspunsul

Fanteziile din timpul somnului dezvăluie foarte multe despre dorințele tale ascunse, dar și despre temerile cu care te confrunți din punct de vedere emoțional.

Sex. 5 jucării erotice care sunt în topul preferinţelor partenerului de amor

Cele cu telecomandă care îi permit să declanşeze senzaţii tari chiar şi într-un loc public sau de la distanţă sunt pe primul loc.

Studiu: Cuplurile vegane au partide de amor mai incitante decât carnivorii

Organizaţia PETA loveşte din nou în consumatorii de carne, însă de data aceasta acolo unde-i doare cel mai tare: performanţele sexuale. People for the Ethical Treatment of Animals (PETA)

Sex. 5 lucruri surprinzătoare pe care trebuie să le ştii despre clitoris

Ţesutul erectil din care este format se întinde pe o suprafaţă la fel de mare precum cea a penisului, având o dimensiune de aproximativ zece centimetri

Sex. 5 jucării erotice care fac preludiul mult mai excitant

Chiar dacă sunteţi începători în acest domeniu trebuie să acordaţi o şansă câtorva obiecte speciale care vă dau senzaţii tari înainte de amor!

Selfie după sex, o nouă modă. Iniţiatoarea este Lady Gaga

Fotografiile făcute şi publicate imediat după o partidă de amor au început să facă furori atât printre vedete cât şi printre cuplurile obişnuite din întreaga lume. Nimeni alta

Sex. Poziţia erotică a săptămânii. Totul despre Lacătul

Mobilierul din casă poate să încingă atmosfera atunci când vreţi să încercaţi mişcări noi care să vă ducă pe culmile plăcerii!

Sex. 5 semnale erotice pe care le transmiţi fără să vrei

Ţi se întâmplă adesea ca o relaţie de prietenie cu un bărbat să se transforme brusc şi să descoperi că amicul tău vrea de fapt mai mult?

Sex. 5 poziţii cu mişcări lente, extrem de excitante pentru amândoi

Nu numai acrobaţiile în dormitor pot să aducă plăceri nebănuite. Anumite alunecări senzuale pot să încingă atmosfera şi să facă totul mult mai interesant.

Studiu. 4 tipuri de femei pe care le preferă bărbaţii cu bani

Mulţi caută să evadeze cu o persoană mai tânără decât ei, de preferat 22-28 de ani, fără obligaţii şi care să nu pună prea multe întrebări. Un studiu realizat de către

Sex. Ce să faci ca să ai instant mai mult chef de amor. 5 trucuri simple şi eficiente

Libidoul scăzut este o problemă cu care multe femei se confruntă destul de des. Dar câteva mici schimbări de atitudine fac minuni, iar viaţa ta amoroasă poate deveni excelentă! Iată ce să încerci:

Sex. 5 greşeli în pat pe care iubitul tău le consideră minore, dar pot destrăma relaţia

Se întoarce cu spatele la tine şi adoarme fără să te sărute sau nu este deloc atent la nevoile tale în timpul partidei de amor? Aceste obiceiuri pot să facă mult rău!

S-a descoperit un spray nazal care măreşte atracţia sexuală

Cercetătorii au dezvoltat o poţiune care are un efect afrodiziac asupra femeilor, acestea văzându-şi partenerul mult mai atractiv. Spray-ul conţine o formă sintetică a hormonului

Sex. Poziţia erotică a săptămânii. Totul despre Sfinxul

Descoperă care sunt principalele avantaje, dar şi minusurile pe care le aduce în timpul partidelor de amor! Astfel o vei putea perfecţiona mereu.

Sex. 4 trucuri simple ca să ai orgasm multiplu la fiecare partidă de amor

Câteva schimbări banale în plan erotic, dar şi în atitudinea legată de sex te pot ajuta să experimentezi astfel de momente de plăcere în lanţ

Sex. 5 sfaturi practice ca să nu mai fii timidă în pat

Nu vei avea niciodată o partidă incendiară de amor dacă nu preiei şi tu iniţiativa din când în când, învăţând să ai mai multă încredere în sex-appeal-ul tău!

Filmele cu lesbiene au fost pe locul 1 în căutările pe Google, anul trecut

Un inventar realizat de unul dintre cele mai populare site-uri pentru adulţi a scos la iveală lucruri interesante pentru industria pornografică. Lesbienele deţin recordul la cele mai căutate

Sex. 7 trucuri ca să faci poziţia "femeia deasupra" şi mai interesantă

Este alegerea perfectă dacă îţi place să deţii controlul, iar câteva schimbări simple te ajută să o transformi de fiecare dată într-o experienţă senzaţională

Sex. 5 trucuri care-l excită şi-l fac să tremure de plăcere

Surprinde-l cu un sărut pasional şi joacă-te cu limba şi buzele lui pentru a-l incita. Această mişcare poate să-l înnebunească de dorinţă.

Psihologii au identificat principala problemă în orice cuplu

Spre surprinderea ta nu are legătură cu viaţa sexuală şi nici cu banii, ci o cauză simplă care apare mereu într-o relaţie şi poate să fie rezolvată. "Principala problemă care-şi