Sex. 5 semnale erotice pe care le transmiţi fără să vrei

Ţi se întâmplă adesea ca o relaţie de prietenie cu un bărbat să se transforme brusc şi să descoperi că amicul tău vrea de fapt mai mult?

Este posibil ca unele gesturi pe care le faci fără să realizezi să fie interpretate ca semnale cu tentă sexuală. Nu numai că îţi afectează relaţiile cu bărbaţii din jurul tău, dar au potenţialul de a sta în calea unei relaţii de cuplu sănătoase şi fericite. Iată ce gesturi ar putea fi interpretate greşit:

Atingerile

Normele sociale impun un anumit tipar în ceea ce priveşte relaţionările dintre bărbaţi şi femei. Chiar dacă ai cele mai inocente intenţii, unele gesturi care depăşesc aceste norme pot fi interpretate imediat drept gesturi cu tentă sexuală. Iar cele mai importante dintre acestea sunt atingerile. Bărbaţii sunt foarte receptivi la orice formă de atingere din partea unei femei. Faptul că îi pui mâna de exemplu pe umăr, pe spate sau pe braţ unui bărbat care nu îţi este prieten deosebit de apropiat poate fi interpretat ca un gest sexual. Este valabil şi în ceea ce priveşte prinderea de braţ, aşezarea capului pe umăr sau îmbrăţişările fără un motiv anume.

Mişcările corpului

Te apleci peste birou la locul de muncă şi nu ţi se pare nimic ciudat să te aşezi cu fundul pe masa de lucru a unui coleg? Deşi poate că tu vrei să pari sociabilă, astfel de poziţii sunt interpretate diferit de bărbaţii din jurul tău.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod