Sex. 5 greşeli în pat pe care iubitul tău le consideră minore, dar pot destrăma relaţia

Se întoarce cu spatele la tine şi adoarme fără să te sărute sau nu este deloc atent la nevoile tale în timpul partidei de amor? Aceste obiceiuri pot să facă mult rău!
Unele gesturi sau mişcări pe care el le percepe ca fiind nesemnificative pot să aibă un impact dezastruos asupra ta. Este important ca odată ce ai sesizat problemele care te deranjează atât de mult să fie discutate pe îndelete când sunteţi relaxaţi. Poate el nici măcar nu a sesizat ceea ce a făcut şi te-a supărat atât de tare, de aceea este important să i le spui şi să fie evitate pe viitor.

Iată care sunt principalele cinci greşeli pe care un bărbat le face în pat şi despre care trebuie să vorbiţi:


1. Nu este deloc atent la ceea ce ai tu nevoie


Ştim că femeile sunt mai greu de satisfăcut şi este nevoie de timp şi răbdare pentru a ajunge la punctul culminant. Însă iubitul tău trebuie să-ţi acorde atenţia cuvenită şi să nu sară niciodată peste un preludiu, deoarece tocmai acesta este cel care-i va aduce şi lui mai multă pasiune atunci când te vede pe tine tremurând de plăcere. Există şi seri în care poate nu-ţi acordă atât de multă atenţie, deoarece oboseala de peste zi îşi spune cuvântul, însă aceste situaţii trebuie să fie ocazional întâlnite. Dacă ai constatat că problema persistă, este bine să discuţi cu el despre ceea ce te deranjează. Poate că el nu este conştient de faptul că acest lucru este atât de deranjant pentru tine.


2. Se întoarce cu spatele la tine şi adoarme fără să te sărute


Pentru unii bărbaţi acest lucru s-ar putea să fie normal, însă femeile adoră să fie alintate şi îmbrăţişate înainte de culcare. Să nu mai vorbim despre faptul că este benefic pentru relaţie să adormiţi îmbrăţişaţi. Poate că într-o seară adoarme mai repede şi nu îţi acordă această atenţie de care ai nevoie, dar dacă obiceiul se repetă este bine să-l discutaţi. Până la urmă este un obicei care consolidează orice relaţie şi vă relaxează înainte de somn.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod