Sex. 5 poziţii cu mişcări lente, extrem de excitante pentru amândoi

Nu numai acrobaţiile în dormitor pot să aducă plăceri nebănuite. Anumite alunecări senzuale pot să încingă atmosfera şi să facă totul mult mai interesant.


Sunt o mulţime de poziţii erotice, însă nu fiecare dintre ele se potriveşte oricărui cuplu. Dacă sunteţi mai romantici din fire atunci merită să încercaţi câteva poziţii care sunt mai languroase şi implică mişcări lente, dar extrem de excitante pentru amândoi.

Iată poziţiile care merită încercate:
1 din 6

1. Deasupra pentru extra stimulare

Poziţiile în care tu stai deasupra îţi permit să dictezi mişcările lente sau alerte, în funcţie de starea de excitaţie pe care o resimţi. Profită de ele şi bucură-te de senzaţii plăcute împreună cu iubitul tău, experimentând împreună mai multe variante ale acestei poziţii.

Pentru această poziţie, iubitul tău se va aşeza pe podea sau pe o saltea tare, cu un picior întins, iar cu celălalt uşor îndoit, pentru mai mult echilibru. Tu te vei aşeza în braţele lui şi vei fi cea care va controla ritmul, dar şi adâncimea penetrării. Partenerul va avea mâinile libere pentru a-ţi oferi extra stimulare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod