S-a descoperit un spray nazal care măreşte atracţia sexuală

Cercetătorii au dezvoltat o poţiune care are un efect afrodiziac asupra femeilor, acestea văzându-şi partenerul mult mai atractiv. Spray-ul conţine o formă sintetică a hormonului

Cercetătorii au dezvoltat o poţiune care are un efect afrodiziac asupra femeilor, acestea văzându-şi partenerul mult mai atractiv.

Beautiful romantic young lovers

Spray-ul conţine o formă sintetică a hormonului oxitocină, care este eliberat în mod natural în corp atunci când oamenii se îndrăgostesc. Odată inhalat acest spray, femeile constată o creştere a stării de excitaţie şi îşi văd partenerul mult mai atractiv, susţin cercetătorii germani de la University of Bonn, după ce au analizat acest efect pe 40 de femei care au participat la studiu.

Spray-ul Syntocinon poate să aibă efecte adverse precum greaţa, durerile de cap şi pierderea unei eventuale sarcini, prin urmare nu trebuie luat fără acordul unui medic.

Femeile care luat pastile contraceptive au fost relativ imune la efectul spray-ului, iar cercetătorii nu cunosc motivul pentru care acesta nu a funcţionat şi asupra lor, scrie publicaţia DailyMail.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod