Sex. 4 trucuri simple ca să ai orgasm multiplu la fiecare partidă de amor

Câteva schimbări banale în plan erotic, dar şi în atitudinea legată de sex te pot ajuta să experimentezi astfel de momente de plăcere în lanţ
Spre deosebire de bărbaţi, care se pot bucura de orgasm aproape de fiecare dată când fac sex, femeile nu sunt la fel de norocoase. Orgasmul feminin este mult mai dificil de obţinut şi depinde de mulţi factori. Dar reprezentantele sexului frumos au şi un avantaj deloc de neglijat: pot avea orgasm multiplu.

Câteva schimbări simple în viaţa ta sexuală, dar şi în atitudinea legată de sex te pot ajuta să experimentez astfel de momente de plăcere în lanţ. Iată ce să încerci:

Explorează-ţi corpul

Sexologul Carol Queen declară pentru yourtango.com că femeile au fost obişnuite să creadă într-o fantezie, şi anume că va apărea un prinţ călare care le va oferi plăcerea supremă. Această concepţie este cât se poate de greşită, pentru că nimeni nu îţi poate cunoaşte corpul mai bine decât tine şi oricât de experimentat ar fi un bărbat, nu va reuşi din primele clipe să descopere ce îţi place şi ce nu. Prin urmare, ceea ce trebuie să faci este să-ţi explorezi corpul, să testezi diverse forme de a obţine orgasmul, să încerci forme diferite de masturbare şi să foloseşti vibratorul. Iar când vei descoperi care sunt punctele tale sensibile care îţi aduc orgasmul, atunci te poţi folosi de ele pentru a avea partidele de amor explozive, din care nu lipseşte orgasmul multiplu.

Fă exerciţii Kegel

Exerciţiile Kegel reprezintă o formă de tonifiere a muşchilor din zona pelvină, inclusiv a pereţilor vaginali. Sunt acei muşchi care controlează fluxul în momentul urinării. În timpul orgasmului, contracţiile intense ale acestor muşchi sunt cele care intensifică plăcerea. Iar datorită exerciţiilor Kegel, muşchii se tonifică şi circulaţia sanguină este stimulată, ceea ce sporeşte plăcerea în timpul orgasmului, sporind şansele de a avea orgasm multiplu. Tot ce trebuie să faci este ca în fiecare zi să-ţi contractezi muşchii şi apoi să-i relaxezi alternativ. Poţi face aceste exerciţii oricând, oriunde.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod