Sex. 5 trucuri care-l zăpăcesc în pat. Adu ceva nou în dormitor!

Cătuşele pentru imobilizarea mâinilor pot fi un accesoriu extrem de util, deoarece vor mări tensiunea erotică dintre voi înainte de partida de amor.

O partidă de amor extrem de senzuală şi plină de încărcătură erotică este dorinţa fiecăruia dintre noi. Chiar dacă nu de fiecare dată reuşim să aducem acea pasiune nebună în viaţa de cuplu, este esenţial să încercăm diverse trucuri pentru a-l face pe cel de lângă noi să se simtă dorit şi răsfăţat în timpul actului sexual. Prin urmare, iată câteva dintre cele mai bune trucuri care te ajută să-ţi zăpăceşti iubitul în pat şi să te dorească cu toată fiinţa lui:

1. Lasă-l să te admire, în timp ce este imobilizat de mâinile

Foloseşte o pereche de cătuşe pentru a-i imobiliza mâinile şi lasă-l să te admire în timp ce te joci cu el. Acest lucru poate să fie extrem de excitant pentru iubitul tău, cu atât mai mult cu cât îi va fi imposibil să te atingă. Acest joc măreşte tensiunea sexuală dintre voi, iar actul sexual va fi năucitor pentru amândoi.


2. Treci la acţiune cu mâinile!

Mâinile te pot ajuta mult în satisfacerea partenerului tău. Iată cum să le foloseşti:
Oferă-i un masaj înainte de sex! Cel mai adesea preludiul constă în sărutări pătimaşe şi jocul de-a excitaţia, însă ce ar fi să începi cu un masaj pe care să i-l oferi iubitului tău? Foloseşte uleiul de cocos pentru o plăcere mai intensă!
Mângâieri în zona genitală. Nu uita de aceste mângâieri şi dezmierdări prin haine care sunt de mult ori mai exitante decât atunci când sunteţi complet goi în pat. Foloseşte mâinile pentru a-i dezmierda trupul.
Nu-ţi fie teamă să te joci cu testiculele în timpul sexului! Dacă îţi place să stai deasupra, lasă-te pe spate şi mângâie delicat testiculele pentru a intensifica plăcerea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod