8 semne care-ţi arată că ai nevoie de un psihoterapeut

Simţi că nu ai valoare, nu ai încredere în tine şi ţi se pare că toţi ceilalţi se descurcă mult mai bine decât tine?

Sănătate. 8 efecte ale violului asupra psihicului femeilor

Psihoterapeutul Lena Rusti vorbeşte despre cum afectează abuzul sexual pe termen lung şi care ar fi cele mai bune soluţii care sunt cu adevărat folositoare.

Depresia de Crăciun: 10 sfaturi de la psihoterapeut ca să nu fii tristă

Dacă perioada Sărbătorilor nu este tocmai una de bucurie pentru tine, află de la psihoterapeutul Lena Rusti ce poţi să faci pentru a nu te simţi singură de Crăciun. Ţine cont de câteva sfaturi!

Singură de Crăciun: 6 sfaturi ca să fii fericită, fără un partener

Dacă nu ai un partener cu care să-ţi petreci Sărbătorile de iarnă nu înseamnă că nu te poţi bucura de ele şi să te distrezi la maxim! Psihoterapeutul Lena Rusti te ajută cu sfaturi utile pentru această perioadă!

Fă-ţi un plan pentru anul acesta: 8 trucuri ca să-l ţii lângă tine

Eşti multumită de modul în care decurge relaţia voastră şi îţi doreşti să menţii flacăra iubirii, dacă se poate, pentru toată viaţa. Psihoterapeutul Lena Rusti te invaţă mici trucuri care-l vor ţine lângă tine!

6 lucruri de făcut dacă ai rămas fără iubit

Pentru cele mai multe persoane, existenţa unui partener este una din condiţiile esenţiale ale unui echilibru interior. Dorinţa de a fi cu cineva face însă de multe ori dramatică perioadă în care nu eşti cu nimeni, începând să te porţi ca şi cum această perioadă ar fi doar o paranteză în viaţă ta, dincolo de trecerea căreia vine din nou viaţa adevărată, cea în care eşti cu cineva şi totul este din nou cum trebuie să fie.

5 sfaturi pentru ca defectele tale sa devină sexy

Ca aproape orice femeie, eşti probabil într-o continuă căutarea a soluţiilor care să te facă să arăti şi să te simţi mai bine sau care să te ajute să faci lucrurile mai bine. Nu e nimic rău în asta, dar ştii care e limita dincolo de care starea de bine devine suferinţă?

4 metode să-l convingi că eşti perfectă pentru el

În ziua de azi, relaţiile stabile implică alte coordonate faţă de acum două generaţii. Dacă înainte trecerile de la o etapă la alta erau clar marcate şi căsătoria implica împărţirea unui spaţiu comun, a responsabilităţilor şi bucuria prezenţei celuilalt în viaţă ta, acest lucru este acum obţinut, în cele mai multe relaţii stabile, înainte de căsătorie.

Acordă importanţă preludiului!

Cele mai multe persoane asociază plăcerea sexuală în mod direct cu orgasmul. Aceast mod de a privi lucrurile îi privează de părţi importante ale plăcerii sexuale. În mod implicit, comportamentul lor devine unul...

4 pasi să atingeţi orgasmul simultan

Deşi suntem atât de liberi şi părem atât de dispuşi să facem lucruri pentru noi şi pentru starea noastră de bine, se pare că avem uneori tendinţa de a rămâne crispaţi în lucruri care ne sunt cu adevărat importante. Ce ne opreşte de fapt să ajungem la orgasm în acelaşi timp cu partenerul şi mai ales ce putem face pentru asta?

10 sfaturi ca să devii expertă "în agăţat"

Dacă îl vrei, îl poţi avea! Se spune că unele femei se nasc cu flirtul în sânge, altele îl văd ca pe un lucru greu de obţinut şi renunţă sau se...

5 trucuri pentru a fi senzuală

Învaţă să te mişti pentru a atrage privirea

Durerea din timpul actului sexual poate avea cauze psihologice

Dispareunia este o tulburare de durere care apare in timpul actului sexual. Desi este clasificata ca apartinand tulburarilor sexuale, tot mai multi specialisti o includ in tulburarile de durere. Poate fi intalnita la ambele sexe, dar este preponderent...

Disforia poscoitala sau tristetea accentuata dupa sex

Disforia postcoitala este o tulburare care poate sa apara la orice persoana activa sexual, fiind in general mai des intalnita la barbati decat la femei.

Arta de a dormi in doi

Afla cum visele voastre pot deveni modalitati de a comunica mai bine

Solutii anti-depresie de sarbatori

Vin din nou sarbatorile. Oricat ne-am face ca suntem prea ocupate pentru a ne da seama, oricat de departe ar fi parut acum cateva saptamani, odata cu decembrie sarbatorile se fac simtite la fiecare pas. Tu cum faci fata sarbatorilor de iarna?

Nevoia de siguranta in cuplu

Cum ar trebui sa fie partenerul tau pentru a avea curaj sa intemeiezi o familie cu el? Afla de la psihologul nostru

Nu mai am chef de sex. Ce se intampla cu mine?

Cauze, efecte asupra relatiei, rezolvari de la psihologul nostru

Sa invatam negocierea in cuplu

Chiar cand suntem doar noi cu noi, tot ne mai certam din cand in cand. Numai ca nu prea avem pe cine sa dam vina. In cuplu insa, e mult mai simplu, caci lucrurile sunt clare: e vorba doar de tine sau de celalalt.

Sunt mama singura. Ce sa fac?

A fi parinte singur nu mai e nimic extraordinar. Ba, mai mult, a devenit chiar la moda.
Pagina:
12