4 pasi să atingeţi orgasmul simultan

Deşi suntem atât de liberi şi părem atât de dispuşi să facem lucruri pentru noi şi pentru starea noastră de bine, se pare că avem uneori tendinţa de a rămâne crispaţi în lucruri care ne sunt cu adevărat importante. Ce ne opreşte de fapt să ajungem la orgasm în acelaşi timp cu partenerul şi mai ales ce putem face pentru asta?
Orgasmul este bun. Toată lumea ştie asta. Toată lumea vorbeşte despre el şi toată lumea şi-l doreşte. Din păcate însă sunt atât de multe persoane care îl cunosc mai mult din vorbe, decât din experienţă. Şi mai ales, atunci când îl experimentează, se trezesc singure în al nouălea cer, lucru care poate fi destul de trist, mai ales dacă alături ai tu partener care stă şi se uită la tine, asta în cazul fericit în care nu e invers. Deşi suntem atât de liberi şi părem atât de dispuşi să facem lucruri pentru noi şi pentru starea noastră de bine, se pare că avem uneori tendinţa de a rămâne crispaţi în lucruri care ne sunt cu adevărat importante. Ce ne opreşte de fapt să ajungem la orgasm în acelaşi timp cu partenerul şi mai ales ce putem face pentru asta?

Vorbeşte deschis cu partenerul

 
Din dorinţa de a nu transmite lucruri care pot fi greşit înţelese (dacă vorbesc despre asta partenerul va crede că îi fac un reproş) sau din frică că acest lucru să nu gândească ceva negativ despre tine (dacă voi vorbi despre asta înseamnă că am o problemă sau dacă nu ajungem în acelaşi timp la orgasm problema e a mea şi trebuie să fac ca acest lucru să nu se vadă) sau din frică de a nu amenda relaţia (noi trebuie să ne înţelegem fără cuvinte) ajungi să creezi probleme şi mai ales să îţi creezi frustrări. Doi parteneri pot vorbi despre orice. Mai ales despre lucruri cu care nu ar vorbi cu altcineva. Important este să ştii să spui. Nu transformă dorinţele în reproşuri şi nu cauta un vinovat pentru frustrări. Mai degrabă, spune ce ţi-ai dori decât ce nu îţi place. Lucrurile se vor aşeza în timp, mai ales dacă partenerul tău este deschis şi învăţă şi el să facă acelaşi lucru. 

Fii prezentă, pentru tine şi pentru celălalt


Spune ceea ce simţi sau care au fost momentele în care te-ai simţit cel mai bine. Ascultă-l şi pe el când o face. Folosiţi aceste informaţii ca resursă atunci când faceţi dragoste. Fiind amândoi prezenţi în timpul acestei experienţe speciale, veţi descoperi cum vă puteţi alinia ritmurile şi intensităţile, pentru obţinerea unei plăceri maxime. Şi cum pentru un bărbat confirmarea masculinităţii sale este orgasmul tău şi nu al lui, vei descoperi că nu mai e cazul să te prefaci (mai ales dacă ai tendinţa de a trişa pentru a salva stima lui de sine sau pe a ta), pentru că amândoi veţi fi pe aceeaşi lungime de undă. 

Nu e o competiţie în care TREBUIE ceva anume


Cu cât vă străduiţi mai mult, riscaţi să deveniţi mai crispaţi şi mai departe de orgasm în acest fel. Orgasmul nu are doar un suport fizic, ci şi unul psihologic, este o experienţă a abandonului şi a pierderii controlului, pe care nu o poţi obţine decât relaxată, cu încredere în tine şi în cel de lângă tine. Dacă simţi că nu poţi face, atunci mergi mai departe să vezi dacă problema vine din lucruri care sunt în interiorul tău sau undeva în relaţie. Şi acesta poate fi începutul unei minunate vieţi sexuale, dar nu numai. 

Nu te programa la eşec


Fiecare are momente proaste, zile în care nu se poate conecta la celălalt, când este mai preocupat de întrebări decât de răspunsuri. A fi alături de un partener înseamnă şi să îi respecţi intimitatea. Dacă într-un astfel de moment aţi făcut dragoste, e posibil că asta să va dezinhibe şi să va aducă din nou împreună, dar e posibil şi ca nimic să se schimbe. În aceste condiţii, e bine să nu interpretezi greşit şi să consideri că s-a schimbat ceva în relaţie. Sau că dacă o dată a fost mai puţin bine, înseamnă că nu va mai fi bine niciodată. Gândurile negative sunt mai periculoase decât crezi. Începând să le activezi, fără să îţi dai seama, rişti să te programezi la un viitor eşec, tocmai pentru a-ţi confirmă (în mod paradoxal) lucrul de care te temi cel mai mult. 

Dacă pleci cu cineva la drum în momente diferite, pe cărări diferite, ai mult mai puţine şanse să ajungi odată cu el la destinaţie, chiar dacă vreţi să ajungeţi în acelaşi loc.

A ajunge la orgasm împreună e ca şi cum ai spune că eşti într-o relaţie până la capăt. Cu implicare, dăruire, abandon. Pentru celălalt, dar fără a te uita pe tine. Nu e aşa că e un lucru pentru că merită să lupţi?
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • danyy87 pe 21 Apr 2011, 15:35
    daca nu ajungi la orgasm poti ramane insarcinata?

    sau ramai insarcinata numai cand ajungi odata cu partenerul?

    1
    6

  • Mica Romanie.ro pe 23 Dec 2010, 16:02
    Mica Romanie.ro >> Preludiul asta-i Cheia de "13" :))

    Cu rabdare si intelegere se rezolva toate , asta daca nu-tzi place sa "zbori din floare in floare " doar asa in "cautare" !! Intra pe MIca Romanie.ro sau pe link >>http://www.micaromanie.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=171:sase-personaje-care-si-au-vandut-sufletul-diavolului&catid=63:curiozitati&Itemid=59 si vezi si altele

    0
    0

  • Veronica pe 18 Dec 2010, 17:01
    Nu este chiar atit de facil sa ajungi la orgazm indeosebi cu un partener nou.Eu de exemplu am nevoie de timp pentru a ma obisnui cu el

    Sexul este foarte important pentru viata in cuplu si indeosebi a savura placerile orgasmului care intareste relatia si apropie partenerii intr-un cuplu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod