Cât slăbeşti făcând sex?

O "dietă" care nu dă greş

Andi Moisescu şi Mihai Petre - cine-i cel mai tare?

Amândoi fac parte din juriul emisiunii "Românii au talent". Amândoi sunt nişte profesionişti în ceea ce fac şi sunt gata să descopere adevăratele talente ale României. Sunt două persoane extrem de diferite, care şi-au atras fani, dar şi multe antipatii. Să aflăm care dintre cei doi juraţi, Andi şi Petre, este mai tare, în funcţie de 7 criterii stabilite de Eva.ro.

Hollywood: 10 vedete care au copii adoptaţi

Tom Cruise, Shreyl Crow, Sandra Bullock, Madonna, Michelle Pfeiffer, Diane Keaton (a adoptat la 50 de ani doi copii) sau Sharon Stone (are doi băieţei înfiaţi) sunt doar câteva celebrităţi de la Hollywood care au făcut aceste fapte divine de a adopta un copil sau chiar mai mulţi. Multora dintre ele nu li s-a dat voie să adopte din ţara lor natală, dar au găsit mai multă îngăduinţă în China, Coreea sau Cambogia, de exemplu. Multe sunt mame singure, dar extrem de fericite! Află...

Hollywood: 7 vedete care s-au iubit cu prostituate

"Bărbaţii se gândesc la sex în proporţie de 98%", spunea cunoscuta matroană a Hollywood-ului, Heidi Fleiss, cea care în anii '90 le-a făcut rost de prostituate multor celebrităţi. "Dacă un bărbat vrea o partidă de sex, o obţine, oricum, în orice formă", continua aceasta. Charlie Sheen, Tiger Woods, Hugh Grant se numără printre cei care au apelat la prostituate pentru a-şi satisface dependenţa de sex.

6 secrete pe care le citeşti pe buzele lui

Dacă înveţi să îi citeşti pe buze, poţi spune că eşti cu încă un pas mai aproape de elucidarea misterelor iubitului tău. Ştiai că foarte mulţi bărbaţi sărută exact aşa cum le-ar plăcea lor să fie sărutaţi? Acordă puţină atenţie micilor gesturi ale iubitului tău, pentru că astfel vei putea afla exact ce simte, sunt de părere specialiştii în limbajul trupului.

7 gânduri care-i trec prin cap după ce a făcut sex

Masculii sunt, prin construcţie, creaturi interesate mai mult de fizic decât de emoţii şi, de obicei, încearcă să iniţieze contact fizic cu o femeie încă de la prima întâlnire. Majoritatea bărbaţilor nu gândesc prea mult în timpul actului sexual, pentru că această activitate este adjudecată de femei, nu-i aşa?

9 chestii care-i trec prin cap când te vede dezbrăcată

"Pe bărbaţi nu îi interesează cum arată o femeie goală. Ei se bucură pentru că au o femeie goală lângă ei în pat. Şi, apoi, pentru aceasta s-a inventat lumina difuză", este o declaraţie a Juliei Roberts pe care a dat-o într-un interviu dat în 2010.

7 motive pentru care femeile înşală

Bărbaţii şi femeile înşală din diferite motive. Un studiu recent arăta faptul că bărbaţii înşală pentru că sunt nesatisfăcuţi emoţional. Dar acesta nu este singurul motiv. Femeile, în genere, sunt mai secretoase şi nu prea sunt deschise în a discuta cu partenerul oficial despre problemele care le frământă şi preferă să acorde încredere altui bărbat - este concluzia multor studii.

Hollywood: 7 vedete anorexice

Din păcate, pentru multe dintre adolescentele de astăzi, pozele cu fotomodelele şi vedetele preferate care sunt piele şi os au devenit repere. Vor să ajungă ca ele, însă nu ştiu că este un drum al morţii, pentru că anorexia poate ucide.

Hollywood: 8 vedete care au refuzat operaţii estetice

Multe dintre aceste staruri au peste 40 de ani, deci trec prin procesul de îmbătrânire, dar refuză cu înverşunare să facă retuşuri pentru a părea mai tinere. Ziarul Sunday Life in Belfast, Northern Ireland, a făcut o listă cu aceste vedete. Dar oare spun aceste staruri de la Hollywood adevărul?

Top 6 bărbaţi celebri şi urâţi cu femei frumoase

Poate te-ai întrebat şi tu cum de frumoasa Heidi Klum s-a îndrăgostit şi s-a căsătorit cu Seal. Uneori, bărbaţii "urâti" sunt mai cuceritori decât cei arătoşi, care aşteaptă să le vină totul "de-a gata", sunt imaturi şi chiar lipsiţi de farmec.

Hollywood: 9 vedete divorţate la nici 30 de ani

Declaraţia "Până când moartea ne va despărţi" nu mai este de mult timp "în trend", mai ales în cazul vedetelor ce urmează. De exemplu, Angelina Jolie a renunţat la căsnicie la 24 de ani, iar lista de celebrităţi care au divorţat la nici 30 de ani este foarte lungă.

7 ţinute sexy care înnebunesc bărbaţii

Bărbaţii nu se pricep la modă! Cel puţin aşa ne spun (a se citi "ne mint"). Dacă este să îi întrebi ce ţinute sunt sexy pe o femeie, au în minte cel puţin trei, nu-i aşa? Şi să ştiţi că nu numai "ţinuta nud" sau "aproape goală" este în mintea lor.

Orgasmul iubitului tău durează 6 secunde

Cercetătorii britanici iar "şi-au făcut de cap" în ultimul timp şi ne-au delectat cu o serie de studii mai mult decât "importante". Mai ales pentru cei/cele care fac sex.

5 vedete care au copii autişti

Manuela Hărăbor, o mamă eroină. Cunoscut este faptul că există diferite grade de autism, de la cel sever, care implică, adesea, şi handicap mintal, până la forme de autism care îi permite persoanei să ducă o viaţă relativ normală.

5 imperfecţiuni ale femeilor care atrag bărbaţii

În ciuda tuturor "tezelor ştiinţifice" şi studiilor care sugerează că simetria şi armonia sunt universal atractive, bărbaţii continuă să se întâlnească, să facă sex şi să se căsătorească cu femei care îi atrag în acel mod neconvenţional. De fapt, tocmai imperfecţiunile le fac mai atractive, mai frumoase şi extrem de sexy. Iată 5 exemple de imperfecţiuni ale femeilor care atrag bărbaţii.

Fostă Miss, distrusă de cancer la sân

Cheală, bolnavă şi vizibil epuizată - aşa arată cea mai frumoasă femeie a Venezuelei anilor 2000 în câteva poze realizate anul trecut - imagini greu "de digerat" pentru mulţi, mai ales pentru prieteni şi familie. Eva Ekvall, fostă Miss, a fost diagnosticată cu cancer la sân în stare avansată în luna februarie 2010 şi aproape opt luni a făcut chimioterapie şi s-a supus radiaţiilor şi mastectomiei.

Hollywood: 5 vedete părăsite însărcinate

Heidi Klum, sedusă şi adandonată

10 idei care îi trec prin cap când face sex

Îţi aminteşti filmul "What women want?" în care Mel Gibson ştia toate gândurile femeilor? Şi tu ai vrea, nu-i aşa, de multe ori să ai această capacitate de a intra în mintea partenerului pentru a afla la ce se gândeşte în fiecare moment? Poate eşti tentată să spui că atunci când fac sex, bărbaţii nu gândesc. Sau poate au un singur gând - ORGASM. Orgasmul lui, desigur!

Cel mai bun sex se face în 7,5 minute

Un studiu recent apărut în revista Jounal of Sexual Medicine a scos la iveală faptul că cel mai bun sex durează 7,5 minute, fără preludiu. Dar oare cine stă să-ţi cronometreze partidele de amor? Poate doar cercetătorii aceştia iluştri!
Pagina: